Komentara: 8
Pregleda: 2226

Fudbal: Težak poraz Spartaka u Surdulici

28.07.2019. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi poraženi su u 2. kolu Linglong Super lige Srbije. Subotičani su u Surdulici izgubili od Radnika sa ubedljivih 4:0.
Fudbal: Težak poraz Spartaka u Surdulici

Ostao je Spartak bez bodova na teškom i uvek neugodnom godtovanju u Surdulici. Iskusnija ekipa Radnika bila je bolja i čak četiri puta zatresla mrežu „golubova“.

Početak utakmice pripao je Spartaku, ali je dosuđeni kazneni udarac promenio tok. Radnik je poveo sa bele tačke i od tog trenutka preuzeo inicijativu. U finišu prvog dela domaćin je udvostručio prednost.

Bilo je teško da Spartak uspe bar dođi do boda. Iako su se borili, iskustvo i bolja igra Radnika su ovog puta presudili. Surduličani su u nastavku još dva puta bili precizni za konačnih 4:0.

Radnik – Spartak 4:0 (2:0)
Danoski 10’, Georgiev 40’, 50’, Zlatanović 72’

Radnik: I. Kostić, M. Kostić, Jokić, Stevanović, Georgijev (Pavlović), Damnjanović, Danoski (Ristović), Đorđević (Stanković), Kričak, Stanisavljević, Zlatanović.

Spartak: Ostojić, Cucin (Srećković), Otašević, Tekijsaški (Jović), Milošević, Jočić, Marčić, Mladenović (Šormaz), Tufegdžić, Denković, Obradović.

U narednom kolu Spartak dočekuje novajliju u Superligi, ekipu TSC–a iz Bačke Topole. Utakmica se igra u subotu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2226
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.