Komentara: 1
Pregleda: 2001

Fudbal: Tekijaški iz Spartaka prešao u Poljsku

05.07.2021. u 12:05h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Tekijaški iz Spartaka prešao u Poljsku

Kapiten Spartaka, Nemanja Tekijaški, prvi je u letnjem prelaznom roku napustio jato "plavih golubova". Centralni bek Spartaka karijeru nastavlja u poljskom klubu Termalika Bruk - Bet iz Necače koji je obezbedio mesto u Ekstraklasi protekle sezone.

Tekijaški je u petak i  zvanično potpisao ugovor na dve plus dve godine sa Poljacima, a Subotičani su na osnovu obeštećenja inkasirali 155.000 evra i procenat od narednog transfera.

Naporan rad i dobar kolektiv uz želju i talenat za napretkom glavni su preduslovi što se i ovog puta pokazalo tačno.  Tekijaški je već odavno skrenuo pažnju svojim igrama mnogih klubova, bilo je reči da bi mogao pojačati odbranu crno – belih iz Humske, ali je ipak otišao u inostranstvo.

Nemanja Tekijaški je rođen u Pančevu 2. marta 1997. godine. U Spartak je stigao u zimskom prelaznom roku 2018. godine iz pančevačkog trećeligaša Železničara.  Za "plave golubove" odigrao je 109 utakmica i postigao 2 gola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2001
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.