Komentara: 1
Pregleda: 4131

Fudbal: "Subotica" pobednik 4. Memorijala "Tomislav Vukov", Drčelić ponovo najbolji

06.08.2019. u 14:32h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Subotica" pobednik je 4. Memorijalnog fudbalskog turnira "Tomislav Vukov" koji je ove godine održan u Čantaviru. Najbolji igrač turnira je Dobrivoje Drčelić iz prvoplasirane ekipe.
Fudbal: "Subotica" pobednik 4. Memorijala "Tomislav Vukov", Drčelić ponovo najbolji

Prijatelji ne zaboravljaju Tomislava Vukova koji je rano izgubio život i napustio ih . I ove godine u znak sećanja na svog saigrača i druga organizovali su fudbalski turnir koji nosi njegovo ime.

U  Čantaviru, u organizaciji Fudbalskog kluba „Čantavir“, održan  je 4. po redu Memorijal "Tomislav Vukov“, na kojem su učestvovala četiri kluba - "Subotica", "Đurđin", "Žednik" iz Starog Žednika,  čiji dres je nosio tragično nastradali igrač u svojoj kratkoj fudbalskoj karijeri. Pobednički pehar podigli su fudbaleri Subotice, po četvrti put.

Prvog dana odigrane su dve utakmice. Subotica je bila bolja od Đurđina i pobedila sa 2:1 , dok je Žednik savladao Čantavir identičnim rezultatom - 2:1. U finalnom meču Subotica je sa 2:1 trijumfovala protiv Žednika golovima Drčelića i Todorovića i po četvrt put osvojila pobednički pehar na ovom memorijalu.

Fudbal: "Subotica" pobednik 4. Memorijala "Tomislav Vukov", Drčelić ponovo najbolji

Za Suboticu su igrali: Kumozec, Ušumović, Zutorić, T. Nikšić, B. Nikšić, Drčelić, Todorović, Tatalović, Đuranović, Vojnić, Jukić, Rajak, Tadić.

Žednik je nastupao u sastavu: M. Bašić, Vojnić Purčar, Rankov, Safranj, Ledenski, D. Skenderović, Tešić, Vuković, Skočovski, Lakić, Ivković, Besedeš, Majlat, Kokić, Tarčanji, Zelić, Biro, S. Bašić, Šimun, M. Skenderović.

Fudbal: "Subotica" pobednik 4. Memorijala "Tomislav Vukov", Drčelić ponovo najbolji

Fk "Žednik"

Pobeda Đurđina nad Čantavirom od 4:1 u utakmici za treće mesto

Đurđin je nastupao u sastavu: Sarić, Horvatski, Peić Tukuljac, Šomođi, Jeknić,  Cvijanov, A. Bilbija, I. Bilbija, Balać, Mihailović, Stantić, Jokić, Savanović, Vojnić, Kondić, Kujunđić, Skenderović, Z. Šomođi, Vidaković, Majlat.

Čantavir je nastupao u sastavu: Pešti, A. Sabo, F. Sabo, Kečenović, Ma. Božić, M. Božić, A. Vituška, S. Vituška, Horvat, Dukai, Engi, Biro, Foldi, Barna, Jurček, Bekurek, Op, Sedlar, Mačai.

Po okončanju takmičenja usledila je dodela priznanja i pehara. Za najboljeg igrača 4. Memorijala proglašen je Dobrivoje Drčelić iz pobedničke ekipe Subotice. Pehar osvajaču turnira uručila je Kristina Vukov, sestra nastradalog igrača čije ime nosi ovaj turnir.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4131
Povezane teme

memorijal tomislav vukov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.