Komentara: 0
Pregleda: 1158

Fudbal: Srbija i Crna Gora remizirale u drugom kolu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

10.09.2018. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 1:1 sa Crnom Gorom u drugom kolu 25. Memorijalnog međunarodnog turnira „Stevan Vilotić Ćele“ u Kuli. Orlići su prvi došli do prednosti golom Gavrića, ali su gosti uspeli da izjednače preko Rakonjca.
Fudbal: Srbija i Crna Gora remizirale u drugom kolu turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Dugo je trajalo ispitivanje snaga. Igra se odvijala uglavnom na sredini terena bez većih opasnosti po golmane. Konačno u 20. minutu Srbija je stvorila idealnu priliku. Slobodan Tedić je prošao po levoj strani, uputio šut iskosa sa ivice kaznenog prostora i pogodio stativu. Odbijenu loptu prihvatio je Viktor Lukić, ali je Popović odlično intervenisao i sačuva mrežu Crne Gore. Na drugoj strani gosti su zapretili nakon prekida. Pešukić je izveo slobodan udarac, Milojević se nije dao iznenaditi.  Na isteku 25.minuta Daničić je pokušao da iznenadi čuvara mreže Crne Gore, ali bezuspešno.  Nekoliko minuta kasnije Nešković je izašao sam pred golmana , međutim Popović je još jednom bio uspešniji u odbrani svoje mreže.  Vodla se borba do kraja prvog dela, ali promene rezultata nije bilo.

Nastavak meča počeo je mnogo bolje po domaći tim, a Željko Gavrić se postarao za to. Doneo je prednost Srbiji u 48. minutu. Uzvratila je Crna Gora. Vukčević je pokušao glavom, lopta je završila pored gola.  NastavilI su gosti atak ka golu domaćina, ali su iznudili samo slobodan udarac na 18 metara. Stanišić je pokušao da izjednači, ali je pogodio dobro postavljeni zid. Kako je vreme odmicalo igra oba tima je bila sve bolja. Pokušao je Lukić sa distance da matira Popovića, lopta je završila pored stative. Propuštenu priliku kaznio je protivnik i poravnao rezulttat. Rakonjac se probio iskosa sa desne strane i loptu poslao u rašlje za konačnih 1:1. .

Srbija – Crna Gora 1:1(0:0)
Gavrić 48' - Rakonjac 73'

Srbija: Milojević , M. Janković , Balaž, Pavlović , Daničić, Fratrovićm, Lukić (Vidosavljević ), Nešković , Kokir (A. Janković ), Gavrić , Tedić (Marković ).

Crna Gora: Popović, Rašo (Vlahović ), Milić, Babić, Roganović, Ivančević  (Pavlićević), Pešukić (Račić), Stanišić (Rakonjac ), Latković (Vukčević ), Brnović, Grubač .

IZRAEL UBEDLJIV PROTIV MAĐARSKE

Drugi meč, drugog kola odigran u Senti završen je pobedom Izraela od 3:1 nad Mađarskom.

Izrael – Mađarska 3:1 (0:1)
Kanan 57', Daon 73' i 90+3' - Szereto 31'

Izrael:  Nir On, Arzi, Morgan (Sela), Kanaan,  Benbenistz (Fadida), Dahan (Doan),  Sisay (Shalata), Mahluf, (Elmkies), Cohen ( A.Glazer ),  T. Glazer, Hofmeister.

Mađarska: Asvanyi,  K. Kovacs, Majnovics,  Mocsi, Daroczi (Dobos), Szereto, Bokros,Timari (Bencze), Bolla, Szendrei,  Horvath(Schon).

Nedelja je bio slobodan dan, dok se u danas igraju odlučujuće utakmice. Srbija i Izrael sastaće se na stadionu Bačke 1901 od 16 i 30, dok Mađarska i Crna Gora igraju u Senti od 15 časova.

Po okončanju meča na stadionu kraj Somborske kapije uslediće dodela priznanja i pehara.

Tabela nakon drugog kola

  • Izreael 2 1 1 0 3:1 4
  • Mađarska 2 1 0 1 2:3  3
  • Crna Gora  2 0 2 0 1:1 2
  • Srbija 2 0 1 1 1:2 1
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1158
Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

stevan ćele vilotić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.