Komentara: 3
Pregleda: 925

Fudbal: Spartaku tek bod na Banjici

05.11.2018. u 10:01h
Izvor: Subotica.com
Spartak je igrao nerešeno sa Radom u 15. kolu Superlige Srbije. Poveo je Spartak u drugoj polovini drugog poluvremena, ali radost je trajala tek desetak minuta pošto su domaći ponovo odveli meč na početak i ispostavilo se postavili konačan rezultat.
Fudbal: Spartaku tek bod na Banjici

Spartak i Rad odigrali su nerešeno 1:1 u meču gde su viđena dva različita poluvremena. U prvom delu se igralo tvrdo, dok je u nastavku utakmice sve prštalo. Denković je sa  bele tačke doveo Subotičane u vođstvo, dok je u finišu utakmice Mladenović zatresao mrežu plavo – belih i poravnao rezultat.

Zapretili su prvo “građevinari”, Petrović je šutirao iz velike daljine i pogodio prečku. Nešto kasnije opropbao se i Marinković, ali je bio neprecizan. Najbolju šansu da dovede Rad u vođstvo imao je Mihajlović, ali je njegov šut glavom zaustavio Ostojić sjajnom intervencijom. Subotičani su napadali po boku. Denković i Čečarić su se isticali, ali golova nije bilo. Glavčić je pokušao silovito sa dvadesetak metara, lopta je završila u naručju golmana Markovića.

Drugo poluvreme donelo je dinamičniju igru. Prvi napad imali su gosti. Denković je centrirao, Šimura glavom tukao preko gola. Na drugoj strani je Petrović bio u prilici, ali nije imao rešenja za Ostojića.  Busnić je oborio Obradovića u kaznenom prostoru, a sudija brdar dosudio penal za Spartak. Precizan sa bele tačke bio je Denković i odneo prednost “golubovim”. Izjednačenje je usledilo u finišu utakmiceLutovac je centrirao, a Mladenović loptu poslao u gol Spartaka za 1:1. Utakmice su oba tima završila sa igračem manje. Busnić iz domaće e ekipe posle načinjenog penala preselio se na tribine, a kapiten Subotičana Vladimir Torbica  zbog drugog žutog kartona u završnici utakmice. Još jednom su igrači Spartaka propustili priliku da se vrate sa tri boda, ali i jedan  osvojen je dragocen.

Rad – Spartak ŽK 1:1 (0:0)
Denković 71' (p), Mladenović 83'

Rad: Marković, Vico, Perendija, Šipčić, Ignjatijević, Petrović, Busnić, Lutovac, Marinković (Bainović), Kasalica (Mladenović), Mihajlović.

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Vukčević, Šimura, Glavčić, Dunđerski (Torbica), Čečarić, Denković, Obradović (Đenić).

U narednom kolu Spartak gostuje u Šapcu gde će odigrati sa Mačvom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 925
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.