Komentara: 4
Pregleda: 2578
Video

Fudbal: Spartaku i Partizanu po bod

21.10.2018. u 16:55h > 18:00
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv je podelio bodove sa Partizanom u 12. kolu Superlige Srbije. Odigrali su "golubovi" nerešeno (0:0) sa crno – belima.
Fudbal: Spartaku i Partizanu po bod

Spartak Ždrepčeva krv odigrao je nerešeno sa Partizanom. Subotičani nisu iskoristili penal, sasvim opravdano dosuđeni, ali sudija je propustio da dosudi i drugi kazneni udarac kada je Stojković načinio prekršaj nad Tekijaškim.

Igralo se otvoreno na obe strane od starta utakmice. Spartak je prvi zapretio. Čečarić je odlično prošao po desnoj strani, uposlio Obradovića, ali je lopta pogodila nekog od odbrambenih igrača protivnika i završila u korneru. Uzvratio je Partizan, ali je pokušaj Rikarda bio lak plen za Ostojića. Usledila je inicijativa gostiju, još jednom je Rikardo pokušao da iznenadi čuvara mreže Subotičana, ali ni ovog puta nije predstavljao opasnost po gol Spartaka.

Na isteku 30. minuta Tekijaški je načinio prekršaj, slobodan udarac za goste izveo je Pantić iskosa sa leve strane. Uputio je direktan udarac na gol, Ostojić je izvanredno odbranio i sprečio Beograđane da dođu do vođstva. Preuzeo je domaći tim inicijativu i sve češće atakovao ka golu Partizana.

U žaru borbe Šćekiš je oborio Glavčića u kaznenom prostoru. Čečarić je šutirao sa bele tačke, ali je Stojković pročitao njegovu nameru i odbranio. Dominirali su igrači Spartaka na terenu do samog kraja prvog dela.

Sporna je bila situacija kada je golman gostiju oborio Tekijaškog u petercu, prema odluci sudije nije bio prekršaj  za Spartak, iako je bilo više nego jasno da je Tekijaški nepropisno oboren.

Pokušao je i Denković iz daljine da matira Stojkovića, lopta je završila pored stative.

U nastavku utakmice Partizan je zaigrao agilnije. Pokušavali su gosti sa svih pozicija da postignu gol. Miletić je šutirao sa desne strane, ali je pred golom Spartaka bio raspoloženi Ostojić i odlično intervenisao. Zakarić se probio kroz dobro postavljenu odbranu Subotičana, uputio šut sa ivice kaznenog prostora, Ostojić je ponovo bio na visini zadatka.

Vreme je odmicalo, a pritisak gostujuće ekipe je bio sve veći. Janković je pokušao da svoj tim dovede u vođstvo. Šutirao je sa distance, lopta je prošla pored stative. Spartak je u potpunosti odolevao atacima protivnika i iz kontri pokušavao da ugrozi golmana Stojkovića.

U samoj završnici utakmice sekunde su delile Spartak od velikog slavlja, ali se Stojković još jednom istakao. Vukčević je povukao kontru po levoj strani, odlično centrirao, Dunđerski je bio u naletu, zahvatio loptu i kada je već viđena u golu, Vladimir Stojković je odbranio i doneo bod.

Spartak  ŽK – Partizan 0:0

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Milošević, Marčić, Šimura, Čečarić (Dunđerski), Glavčić (Vukčević), Denković, Obradović  (Torbica)

Partizan: Stojković, N.R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Kosović (Nikolić), Šćekić (Zdjelar), Zakarić, Pantić, Janković, Rikardo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2578

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.