Komentara: 3
Pregleda: 1981

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Partizan

20.10.2018. u 12:04h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv u nedelju od 13 časova u Kuli dočekuje Partizan u okviru 12. kola Superlige Srbije. "Golubovi" predvođeni novim šefom struke, Predragom Roganom, prepuštaju ulogu favorita Beograđanima, ali veruju u sebe i priželjkuju bodove.
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Partizan

Spartak dočekuje Partizan nakon prvenstvena pauze zbog obaveza reprezentacija, koja je dobro poslužila da se pripremi tim, a osvojen bod protiv Radnika u Surdulici u prethodnom kolu, uneo je veću dozu samopouzdanja igračima subotičkog superligaša i učvrstio dobru atmosferu pred sutrašnji duel sa crno –belima.

Ne kriju u taboru plavo–belih poštovanje prema protivniku, ali se isto tako nadaju da bi dobrom igrom i zalaganjem mogli do povoljnog rezultata.

- Treba biti iskren i realan i reći da je Partizan apsolutni favorit u meču koji je pred nama. Svesni smo da je ekipa našeg protivnika sastavljena od igrača visokog kvaliteta. U poslednje vreme crno – beli beleže dobre rezultate i pružaju odlične S druge strane moji momci imaju jednu obavezu prema sebi i  veliku želju da pokažu da poseduju daleko veći potencijal nego što tabela trenutno pokazuje. Zato će u nedelju izaći na teren hrabro, odvažno, maksimalno motivisani i  posvećeni igri, a nakon utakmice ćemo videti  da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat.- kaže Predrag Rogan, šef struke Spartaka. - Znamo svi da je  fudbal takva igra gde ne pobećuje uvek favorit na papiru, prema tome Partizan će protiv sebe imati jednog izuzetno motivisanog protivnika, Spartak,  jer su nam u ovom trenutku bodovi preko neophodni. Očekujem da u nedelj pružimo kvalitetnu partiju, a posle 90. minuta ćemo videti da li je to bilo dovoljno za osvajanje bodova.

ULAZNICE 300 DINARA, OBEZBEĐEN TV PRENOS - Utakmica između Spartaka i Partizana igra se u nedelju od 13 časova u Kuli na stadionu „Milan Sredanović“. Ulaznice za taj duel, po ceni od 300 dinara, moćiće da se kupe od 11,30 časova na blagajnama stadiona u Kuli. Obezbeđen je i direktan prenos ove utakmice na kanalu Arena sport 1.

Stefan Denković poručuje da će on i njegovi saigrači ostaviti srce na terenu kako bi ostvarilii pozitivan rezultat protiv Partizana.

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv kvalitetne ekipe Partizana, ali bez obzira na sve i to ko je protivnik sa druge strane terena, mi smo se spremni da izgaramo, igramo do poslednjeg atoma snage i ostavimo srce na terenu. Nadam se  da  će to biti dovoljno za pozitivan rezultat u ovom duelu i da ćemo nastaviti u tom ritmu dalje. Verujem u svoje saigrače i stručni štab i siguran sam da je pred nama bolji period koji će doneti dobre rezultate, ukoliko već protiv Partizana, da ćemo osvojiti bodove. - ističe Denković

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Partizan

Predrag Rogan, šef stručnog štaba Spartaka

Zbog rekonstrukcije Gradskog stadiona Spartak je od početka sezone domaćin u Kuli. Veliki je to hendikep za "golubove" jer ne igraju pred svojim navijačima.

- U ovom trenutku ne možemo da odlučujemo da li ćemo igrati kući ili na strane. Ne biramo protivnike ni teren gde ćemo da igramo. Mi kao domaćini igramo u Kuli i nije važno koji tim je sa druge strane.Imamo svoj cilj. Moramo biti hrabri i dati maksimum jer se tako stiže do pozitivnog rezultata. Upravo iz tog razloga što smo u ovakvoj situaciji pozvao bih verne navijače Spartaka, „Marince“ da dođu u Kuli i podrže svoj tim. Znamo da ni njima ne odgovara što se igra u Kuli, ali nam je njihova podrška u ovom trenutku potrebna. Moramo biti svi jedinstveni i zajedničkim snagama krenuti u osvajanje bodova i ka gornjem delu tabele – jasan je strateg subotičkog superligaš

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1981

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.