Komentara: 1
Pregleda: 1564

Fudbal: Spartakov Lazar Tufegdžić najbolji u Vojvodini

11.07.2021. u 21:55h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski savez Vojvodine proglasio je najbolje pojedince i kolektiv u 2020. godini. Lazar Tufegdžić proglašen je za najboljeg igrača u pokrajini za minulu sezonu.
Fudbal: Spartakov Lazar Tufegdžić najbolji u Vojvodini

Napadač Subotičana istakao se odličnim partijama tokom protekle sezone. Na odigranih 36 prvenstvenih utakmica protekle sezone, postigao je 15 golova i upisao 8 asistencija. U kup takmičenju na tri meča dva puta je zatresao mreže protivnika. Učinak i njegove igre nisu prošli nezapaženo te je nagrada za najboljeg igrača na području Vojvodine zasluženo otišla u njegove ruke.

- Veoma sam počastvovan priznanjem koje mi je ukazao Fudbalski savez Vojvodine i mnogo mi je drago što sam jedan od nagrađenih. Zahvaljujem se pre svega svojim saigračima jer bez dobrog kolektiva ne bi bilo i istaknutog pojedinca, stručnom šabu i svim ljudima u Spartaku. Svaka nagrada za trud i rad znači i daje dodatnu motivaciju da u narednoj sezoni budem još bolji. Nadam se da ću uspeti u tome i da ćemo mi kao kolektiv ostvariti na kraju bolje rezultate i učinak – rekao je Lazar Tufegdžić.

Pored priznanja za najboljeg igrača Vojvodine, Lazar Tufegdžić se našao u društvu najboljih sportista Subotice, a dobitnik je i priznanja „Medalja Lajoša Vermeša“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1564
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.