Komentara: 2
Pregleda: 1477

Fudbal: Spartak zvanično predstavio Gaćinovića i Buača

11.06.2019. u 11:57h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak zvanično predstavio Gaćinovića i Buača

Spartak Ždrepčeva krv i zvanično je predstavio Vladimira Gaćinovića, šefa stručnog štaba koji je po odlasku Predraga Rogana preuzeo Subotičane. Prilikom promovisanja novog-starog trenera, predsednik subotičkog superligaša Nikola Simović prvo se zahvalio prethodnom strategu Roganu i poželeo mu mnogo uspeha u daljem radu, a potom istakao šta su bili glavni razlozi da Gaćinovića dovedu na mesto šefa struke

- Posle razlaza sa Predragom Roganom nismo imali veliku dilemu koga želimo da vidimo na našoj klupi. Pozvali smo gospodina Gaćinovića i dogovorili novu saradnju. Znamo svi šta je ekipa postigla pod njegovim vođstvom u prvom mandatu, a posebno se pamti onaj rezultat iz našeg evropskog putešestvija. Rastali smo se na kratko, posle male krize rezultata, ali odnos koji smo izgradili ponovo je doveo Gaćinovića za šefa struke u naš klub. - rekao je Nikola Simović - Za njegovog saradnika smo angažovali Vladimira Buača, mladog i perspektivnog trenera i sigurno će nam mnogo doprineti da ostvarimo što bolje rezultate u novoj sezoni.

Nakon njega reč je preuzeo i novi šef struke plavo – belih, Vladimir Gaćinović.

- Zahvalan sam ljudima iz Spartaka na ukazanom poverenju. Napravili smo rezultate u prethodnom periodu, ali ja ih ne pripisujem samo sebi nego kompletnom stručnom štabu, igračima, novinarima i upravi sa počasnim predsednikom Draganom Simovićem i sadašnjim Nikolom Simovićem, navijačima, kao i mom saradniku sa koji sam radio, Aleksandru Veselinoviću, i svima koji su bili tu uz klub i ekipu.- započeo je obraćanje Gaćinović  - Nisam čovek koji živi od minulog rada, volim da gledam prema napred. Pred nama su novi izazovi i treba da kreneom u neka nova ostvarenja jer se to očekuje od Spartaka i nas. Potrudićemo se da budemo konkurentan tim svima u ligi, da promovišemo nove igrače i da postignemo rezultate ako ne bolje bar podjednako kao prošli put.

Dolaskom novog šefa struke, neminovno došlo je i do promena u stručnom štabu Spartaka. Ostali su Darko Sekulović kao pomoćni trener, Srđan Žakula na mestu trenera golmana, Radomir Živković kondicioni,  a sa Gaćinovićem je došao Vladimir Buač, njegov prvi saradnik.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao u Spartak. Zahvaljujem se upravi kluba i svim ljudima koji su zaduženi za funkcionisanje Spartaka, aposebno šefu stručnog štaba Gaćinoviću na ukazanom poverenju. Daću svoj maksimum da doprinesem da Spartak bude bolji koliko god je to moguće u ovoj sezoni – poručio je novi član stručnog štaba Buač.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1477
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir gaćinović

nikola simović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.