Komentara: 7
Pregleda: 1348

Fudbal: Spartak večeras gostuje u Surdulici

27.07.2019. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv posle odličnog starta i osvojena tri boda na startu putuje na neugodno gostovanje u Surdulicu gde će snage odmeriti sa Radnikom u okviru 2. kola Linglong Superlige Srbije. Meč počinje u 20 časova.
Fudbal: Spartak večeras gostuje u Surdulici

Spartak večeras igra u Surdulici protiv Radnika. Iako domaćin do sada u međusobnim duelima ima bolji skor, u taboru  plavo – belih spremni su da ostvare povoljan rezultat.   

- Pobedom na startu napravili smo dobru uvertiru. Iako igra nije bila na željenom nivou, igrači su pokazali karakter. U završnici prvog dela primili smo gol iz penala, a u takvim situacijama uglavnom se gubi meč, međutim, igrači su uspeli da preokrenu rezultat i da upišemo pobedu. Verujem da u Surdulici možemo mnogo bolje i ne treba da gledamo na to što Spartak nikad do sada nije pobedio Radnik na njegovom terenu, jer je svaka utakmica posebna, akteri na terenu nisu  uveki isti i zato možemo očekivati  da rezultat bude povoljan po nas.  Surduličani su  dobro organizovana i agresivna ekipa što je njihov veliki adut, ali mi smo spremni da odgovorimo i da se nadigravamo kako bi smo ostvarili pozitivan skor - kaže Vladimir Buač, prvi saradnih šefa struke Spartaka.  

Nemanja Obradović, najbolji akter na otvaranju sezone u redovima subotičkog superilgaša, pred gostovanje u Surdulici poručuje:

- Spartak tradicionalno teško igra protiv Radnika u Surdulici, što znači da nam ni ovog puta neće biti lako. Međutim, naš protivnik će sigurno imati veći pritisak imperativa pobede jer su u prvom kolu poraženi u Lučanima, a mi s druge strane treba da budemo pametni i mudri. Da se u Suboticu vratimo sa osvojenim  bodom, a zašto ne i tri. - zaključuje Obradović

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1348
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.