• Pregleda: 1468

Fudbal: Spartak U8 treći u Apatinu

Spartakovi petlići, dečaci rođeni 2011. godine osvojili su treće mesto na fudbalskom turniru u Apatinu. Mlade nade "plavih golubova" u jakoj konkurenciji pokazale su svoj talenat i okitile se bronzanim medaljama.
Fudbal: Spartak U8 treći u Apatinu

Mali fudbaleri Spartaka na jakom turniru održanom u Apatinu osvojili su treće mesto među svojim vršnjacima. Subotičani su upisali dve pobede i poraz u grupnoj fazi nadmetanja. Slavili su mališani Spartaka protiv Mladosti iz Apatina  sa 4:1, dok su Spektar iz Sombora pobedili sa 3:0. Lider je naneo pooraz Subotičanima – 4:1.

U četvrtfinalu Spartak je odigrao nerešeno sa ekipom Jednota iz Šida, u regularnom delu 1:1. Nakon penala Subotičani su bili bolji - 3:1. U borbi za finale Spartak se sastao sa Partizanom. Beograđani su bili uspešniji i pobedili sa 4:1.

Utakmica za treće mesto između Spartaka i TSC-a iz Bačke Topole završena je bez pobednika 1:1. Posle penal serije „golubovi“ su bili bolji - 3:1, okitili se bronzanim medaljama i  doneli novi pehar u Suboticu.

Spartak je igrao u  sastavu: Jakov Nenadov, Danilo Belančić, Aljoša Mesaroš, Vojin Bursać, Filip Vojnić Zelić, Jakov Medak, Veljko Kučera, Filip Nikolić, Ivan Marjanov, Vuk Davidović. Trener: Žika Savin.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.