Komentara: 7
Pregleda: 1399

Fudbal: Spartak u subotu dočekuje aktuelnog šampiona - Crvenu zvezdu

15.12.2023. u 15:01h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak u subotu dočekuje aktuelnog šampiona - Crvenu zvezdu
Foto: Gorana Perčić

Spartak sutra od 16 časova na Gradskom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu u 19. kolu Superlige. Težak zadatak je pred „golubovima“ i oni to znaju. Iz tabora plavo – belih ističu da je aktuelni  šampion favorit, ali su spremni da se nadigravaju i pokušaju ostvariti dobar rezultat.

- U goste nam dolazi Crvena zvezda, a o čijem kvalitetu tima i svega ostalog ne treba trošiti reči. Ono što je za mene bitno i što sam rekao svojim igračima, oni ne treba da imaju bilo kakav strah od rivala jer je sutra przanik fudbala za njih. Crvena zvezda je apsolutni favoriti kada igra protiv bilo koga u ligi zato što ima takav igrački kadar. Ali,  isto tako Zvezda može da se pobedi i protiv nje može da se igra. Ako mi sutra budemo imali dan i damo sve od sebe možemo da zabeležimo dobar rezultat – kaže Nenad Lalatović, šef struke Spartaka.

Fudbal: U subotu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu, ulaznice su u prodaji a možete i besplatno na stadion...

Strateg „golubova“ je istakao da zna kako treba da se igra protiv aktuelnog šampiona.

- Zvezda ima pojedince da jednim potezom mogu da reše utakmicu ako im ostavite malo prostora. Ukoliko mi ne budemo organizovani onako kako ja to želim, imaćemo velikih problema. Znam kako može i treba da se igra protiv Crvene zvezde. Ako moji igrači ispoštuju zahteve siguran sam da ćemo bar namučiti šampiona. Ukoliko napravimo dobar rezultat to će biti ogroman uspeh, ne za mene kao trenera, već za moje igrače koji imaju kvalitet da se Zvezdi suprotstave – istakao je Lalatović.

POLICIJA ĆE NADZIRATI UČESNIKE - U skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Subotičani imaju malih kadrovskih problema pred duel sa Zvezdom,  jer su Tanasijević i Prijović zaradili opomene na prethodnom meču u Pančevu i duel sa crveno – belima propuštaju zbog parnih kartona.

- U Pančevu je bila možda naša najbolja utakmica, imali smo posed lopte, ali smo dva gola primili i sami sebe pobedili. Žao mi je što smo izgubili protiv Železničara i što su moja dva igrača dobila parne kartone i ne mogu da igraju protiv Zvezde. Mi nemamo šta da izgubimo u ovoj utakmici,rival nam je akturlni šampion,  učesnik Lige šampiona koji je protiv Mančester sitija prvo poluvreme bio loš, ali u drugom odigrao dobro, kao i protiv Jang Bojsa. Pokazala je Zvezda kakav kvalitet ima  i nama prostaje da damo sve do sebe da pokušamo iznenaditi šampiona, sebe predstaviti u što boljem svetlu, a ekipa koja bude bila bolja neka pobedi – poručuje Lalatović  i ujedno pozivao navijače Spartaka da dođu i podrže „golubove“.

Fudbal: U subotu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu, ulaznice su u prodaji a možete i besplatno na stadion...

Aleksa S. Đurasović, zadnji vezni igrač subotičkog superligaša, očekuje tešku utakmicu ali veruje da Spartak može do pozitivnog rezultata protiv Zvezde ukoliko pruži dobre partije kao u prethodna tri meča od kada je na klupi "golubova" Nenad Lalatović.

- Svesni smo da Zvezda ima veliki kvalitet i odlične igrače i da nas očekuje teška utakmica. Što se tiče nas mislim da ako ponovimo energiju i igru iz prethodne tri utakmice možemo da pružimo jak otpor Zvezdi, da se nadigravamo i da ostvarimo pozitivan rezultat – rekao je Đurasović.

ULAZNICE

U subotu će se ulaznice moći kupiti isključivo na stadionu, od 14 časova kada se otvaraju kapije. Cena ulaznice - za decu do 5 godina za istok ili zapad iznosi 150 dinara, za odrasle: zapad 450 dinara, istok 400, sever 250 (domaći naijači) i jug 400 (gostujući navijači).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 meseci i 2 dana
Komentara: 7
Pregleda: 1399
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.