Komentara: 8
Pregleda: 1861

Fudbal: Spartak u sredu gostuje Crvenoj zvezdi

24.10.2017. u 13:05h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sutra od 18 časova odigraće zaostalu utakmicu 9. kola Superlige Srbije protiv Crvene zvezde u Beogradu, na našem najvećem stadionu.
Fudbal: Spartak u sredu gostuje Crvenoj zvezdi

Tim Aleksandra Veselinovića vezao je 10 utakmica bez poraza i druga su ekipa po broju postignutih golova, odmah iza lidera na tabeli. Subotičani su protivničke mreže zatresli 27 puta, dok su crveno beli u prednosti za tri gola.

- Utakmica sa Zvezdom za nas je najteža i najlakša, jer igramo protiv najbolje ekipe, koja je dominantna i superiorna u našem prvenstvu, a i u evropskom takmičenju igraju odlično, dosta konkurentno sa eminentnim klubovima. Sigurno da nas očekuje težak posao. Protiv Zvezde nema mnogo načina na koje možeš da igraš, postoji samo jedan. Moramo biti sto posto skoncentrisani, disciplinovani i spremni odgovoriti na sve zahteve koji su postavljeni pred igrače, jer jedino tako možemo doći do dobrog rezultata – kaže Vladimir Gaćinović.

Mlada ekipa "golubova" prikazanom igrom protiv Čukaričkog nije bila na svom nivou po kojem je prepoznatljiva. Prema rečima prvog saradnika šefa struke Gaćinovića, protiv Crvene zvezde će pokušati da pruže bolju partiju i prikažu igru na koju su navikli svoje simpatizere.

- Postoji blaga doza opterećenja jer moramo da popravimo utisako u odnosu na poslednju utakmicu gde nismo bili na odgovarajućem nivou. Želimo da se prikažemo u izdanju s kojim smo skrenuli pažnju čitave srpske javnosti. Možda smo već pre Čukaričkog razmišljali o Zvezdi, što je dokaz da se utakmica ne dobija ako nisi 100% u njoj. Moramo pokazati da je to bio loš dan. Motivacija ne manjka pred ovakvu utakmicu, a ako sve ispunimo možemo se nadati pozitivnom ishodu. – jasan je saradnik šefa struke Gaćinović.

Stefan Hajdin, levi bek Spartaka ističe da je pred Subotičanima težak zadatak, ali priželjkuje što bolji rezultat u duelu sa Crvenom zvezdom.

- Očekuje nas veoma teška utakmica, jer vrlo dobro znamo ko je Crvena zvezda i kako igra ove sezone. Najbolja je ekipa u ligi,a na evropskoj sceni je rame uz rame sa velikim klubovima. Daćemo sve od sebe da popravimo utisak u odnosu na prošli meč gde smo malo pali, i da ostvarimo dobar učinak - ističe Hajdin

Očekuje se da će podršku sa tribina na stadionu "Rajko Mitić" imati i Subotičani pošto navijačka grupa "golubova" tamo redovno gostuje. Navijači i simaptizeri ova dva kluba moći će duel da prate i preko malih ekrana, od 18 časova na TV Arenasport 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 1861

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.