Komentara: 2
Pregleda: 1403

Fudbal: Spartak u poslednjem kolu dočekuje Rad

18.05.2021. u 12:49h
Izvor: Subotica.com
Utakmicom protiv Rada na Gradskom stadionu, koja se igra sutra od 18 i 30, Spartak će okončati sezonu koju je počeo kao iz bajke, a na kraju strepeo za opstanak.
Fudbal: Spartak u poslednjem kolu dočekuje Rad

Subotičani su osvojenim bodom u Novom Sadu protiv Vojvodine osigurali svoje mesto u eliti, dok je „građevinarima“ pobeda neophodna  i sigurno je da na sever Bačke stižu kako bi je i obezbedili.

- Došli smo do kraja prvenstva gde smo neki naš cilj ostvarili - opstanak u ligi. Protiv Vojvodine smo osvojili bod koji je bio dovoljan da poslednje kolo dočekamo rasterećenije. Iako ova ekipa zaslužuje mnogo više i sigurno može više, na kraju je tako jer to je fudbal.  Došli smo u situaciju da se borimao za opstanak posle niza negativnih rezultata, na sreću uspeli smo ipak da osvojimo važne bodove i osiguramo svoje mesti i za narednu sezonu u društvu najboljih – kaže Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka.

Za razliku od „građevinara“ kojima je sudbina još neizvesna i pobeda neophodna, Subotičani rasterećeno dočekuju meč i nadaju se pozitivnom ishodnu kako bi se pobedom oprostiliod ove prvenstvene trke.

- Ekipa Rada je pod moranjem jer je došla u situaciju da se u zadnjem kolu bori za tri najvažnija boda. Mi nemamo taj rezultatski pritisak, ali ćemo u utakmicu ući jako i maksimalno skoncentrisano da na kraju ove sezone odemo na odmor uz pozitivan rezultat – poručuje Pavićević.

Aleksandar Vidović, levi bek Spartaka, odlično se uklopio u startnu postavu „golubova“ od kako je zamenio povređenog kapitena Miloševića. Pred okršaj sa timom sa Banjice očekuje da njegov tim da sve od sebe za pobedu na kraju sezone.

- Dolazi nam ekipa Rada kojoj je ovo najbitniji meč u sezoni. Pobedom protiv nas oni bi obezbedili opstanak, tako da će sigurno doći sa velikim motivom da uzmu tri boda. S druge strane mi ćemo dati svoj maksimum kako bi ostvarili pobedu na kraju ove teške sezone  - ističe mladi Vidović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1403
Povezane teme

fudbalski klub spartak

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.