Komentara: 3
Pregleda: 1469

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Inđiju

07.05.2021. u 15:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka su vezali pet utakmica bez osvojenog boda i brzo se našli na nimalo prijatnoj poziciji, tri kola pre kraja prvenstvene trke. Svaki osvojeni bod za „golubove“ imaće ogromnu vrednost.
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Inđiju

Priliku da upišu bodove imaće u nedelju kada na Gradskom stadionu dočekuju Inđiju od 14 i 30.  

- Nalazimo se u dosta nezavidnoj situaciju. Umesto da semo u vrhu tabele, mi ćemo na kraju da se borimo za opstanak sa još mnogo ekipa. Međutim, ne treba se osvrtati, već moramo da gledamo ka napred. Sami krojimo svoju sudbinu, sve je u našim rukama i već protiv Inđije imamo meč loptu, kojom bi u pobedom sačuvali superligaški status  što ovaj klub zaslužuje i verujem  da će se to ostvariti  - kaže Vladimir Buač, šef struke Spartaka.

Svesni su u taboru plavo – belih da ih čeka težak posao, ali  veruju da će upisati važne bodove.

- Inđiju izuzetno cenim, to je dobra ekipa. Igra dobar fudbal, ali je imala dosta pehova ove sezone i našla se tu gde jeste. Bez obzira na broj njihovih bodova ne čeka nimalo lak posao. Ono što je za nas bitno, je važnost ove  utakmice koja ne sme da poremeti našu mladu ekipu. Ne smemo da imamo strah, već nas  ta bitnost meča treba dodatno motivisati i stimulisati kako bi mi u toj utakmici pokazali svoj potencijal. Ubeđen sam da smo  kvalitetniaja ekipa i da ćemo na kraju doći do sva tri boda – rekao je Buač.  

Nikola Furtula, napadač Subotičana, pred utakmicu sa Inđijom veruje da će Spartak pokazati timsku igru i zajedništvo i poručuje da će njegov tim, uz dužno poštovanje prema protivniku, igrati na tri boda koja će im biti veoma značajna.

I ovu poslednju utakmicu na Gradskom stadionu Subotičani će, kao i ostatak superligaša, igrati bez publike, ali meč će moći da se prati putem malih ekrana kroz multiprenos na TV Arenasport 1 od 14,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1469
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir buač

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.