Komentara: 5
Pregleda: 1165

Fudbal: Spartak u finišu ostao bez boda protiv Partizana

26.04.2021. u 11:36h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen u Humskoj od Partizana sa 2:1 u 33. kolu Linglong Superlige Srbije. Domaći tim je veći deo susreta imao prednost, borili su se „golubovi“ i uspeli da izjednače, ali su u finišu ostali i bez viđenog boda. Posle dosuđenog penala, Partizan je poveo sa 2:1 i na kraju istim rezultatom slavio.
Fudbal: Spartak u finišu ostao bez boda protiv Partizana

Partizan je bio bolji od početka, dominantniji i veću inicijativu pretvarao u šanse. Pokušavali su Obradović, Jović, Asano, Pavlović, Holender, ali su tek u 38. minutu uspeli da probiju odbrambeni zid Subotičana. Duga lopta je sa sredine terena stila do Obradovića, pokušao je mladi napadač crno – belih, ali se Dujmović na kratko istakao.

Posle borbe i gužve u kaznenom prostoru Pavlović je najbolje reagovao i loptu poslao u mrežu Spartaka. Na drugoj strani Subotičani nisu ni jednom valjano zapretili golmanu domaćina i na pauzu se otišlo uz minimalnu prednost Partizana – 1:0.

U nastavku je Spartak zaigrao bolje i uspeo da stigne do izjednačenja. Nakon prekršaja Ščekića nad Tufegdžićem za Spartak je dosuđen slobodan udarac na više od 20 metara. Loptu je prihvatio Srećković, šutirao, prečka je malo zasletala i Popović, lopta se odbila, a Jojić je glavom izbio u polje. U gužvi je odlično reagovao Milan Marčić i plasirao je u donji desni ugao za 1:1. Kratko je trajala radost Subotičana i nada da će se vratiti uz osvojen bar bod iz Humske.

Nakon prekršaja Ivančevića nad Štulićem u 87. minutu, iz kaznenog udarca Natho je doveo Partizan u novo vođstvo, a „golubovi“ su ostali sa igračem manje jer je Ivančević dobio drugi žuti karton i morao ranije da napusti teren. Do kraja promene rezultata nije bilo i bodovi su ostali u Humskoj – 2:1.  

Partizan – Spartak ŽK (1:0)
Pavlović 38’, Natho 87’ (p) – Marčić 79’

Partizan: Popović, Marković, Vujačić, Holender (Stevanović), Pavlović (Natho), Zdjelar, Živković, Šćekić (Jojić), Jović (Marković), Obradović, Asano (Štulić).

Spartak: Dujmović, Dunđerski, Tekijaški, Ivančević, Vidović, Marčić (Branković), Vidaković (Đurasović), Savković (Jovanović), Tufegdžić, Srećković (Rajović), Furtula (Bijelović).

Spartak u narednom kolu dočekuje ekipu Javora, a utakmica se igra u četvrtak u 14,45 časova, i dalje bez prisustva publike, ali uz prenos na TV Arenasport.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 18 časova
Komentara: 5
Pregleda: 1165
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.