Komentara: 1
Pregleda: 737

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Javor

28.04.2021. u 18:14h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka sutra od 14 i 45 časova dočekuju ekipu Javora iz Ivanjice u okviru 34. kola Linglong Superlige Srbije. Dešavanja na Gradskom stadionu u Subotici moći će da se prate kroz multiprenos na Arenasport 1.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Javor

Posle tri vezana poraza pred Subotičanima je još jedna teška utakmica. U goste im dolazi tim koji se našao u opasnoj zoni i bori se za svaki bod. Svesni su u taboru plavo - belih da ih čeka težak meč, ali veruju da mogu konačno upisati tri boda za mirniju završnicu šampionata.

- Ivanjičani su  dobra i tvrda ekipa, a došli su u situaciju da im je svaki bod preko potreban, kao i nama u ovom trenutku. Mi bi da osvojimo tri boda i uđemo u sigurnu zonu i iz tog razloga nas očekuje teška utakmica. Svesni smo toga, svesni smo kvaliteta protivnika i trenutnog stanja, al se nadam da ćemo izaći kao pobednici. Momci su protiv Partizana odlično odigrali, jedino što nam se negativno desilo da je dobio crveni karton, jedan od bitnih igrača, Ivančević, ali svako ko zauzme njegovo mesto u timu mi u njega imamo poverenje i znamo da će odigrati besprekorno. Pred nama je utakmica od velikog značaja. Verujemo u ovu ekipu koja izvanredno radi. Protiv Javora je meč gde se mora dati maksimum i pokazati najbolje što je moguće. Uz uvažavanje protivnika idemo na pobedu i verujemo da ćemo je i ostvariti – jasan je Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka.  

Milan Marčić, jedan od iskusnijih u redovima "golubova", dobro poznaje protivnika, a i oni njega. Znao je vezista Spartaka protiv bivšeg tima da postigne važan gol za bodove, pa bi i ovog puta mogao da obraduje Subotičane.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Javora, ekipe koji dobro poznajem gde sam proveo godinu dana. Znam kako funkcionišu, imaju kvalitetne igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Predvođeni su odličnim trenerima Bondžulićem i Milovićem koga poznajem od igračkih dana.Svesni smo njihove situacije, ali mi gledamo sebe. Imali smo kratak period da se pripremimo posle meča u Beogradu, ali uz sve poštovanje Javora idemo na tri boda – poručuje Marčić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 737
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.