Komentara: 5
Pregleda: 2204

Fudbal: Spartak slavio u Surdulici (1:2)

29.08.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je upisao novu prvenstvenu pobedu. Subotičani su na gostovanju u Surdulici golovima Hrstića i Srećkovića slavili protiv Radnika (1:2) i zasluženo uknjižili tri boda.
Fudbal: Spartak slavio u Surdulici (1:2)

Rešeni da se vrate na sever Bačke bez poraza i nastave uspešnu seriju „golubovi“ su od starta nametnuli svoju igru. Surduličani su se borili ali su poklekli 37. minuta kada je Srđan Hrstić zatresao mrežu i doneo radost svojoj ekipi.

I u nastavku se igralo otvoreno. Spartak je ubrzo udvostručio vođstvo. Nikola Srećković je nanizao nekoliko protivničkih igrača, i sa ivice šesnaesterca uputio šut, lopta je završila u donjem uglu. Trgli su se i domaći igrači, krenuli agilnije da pokušaju smanjiti prednost Subotičana. U žaru borbe Jezdimirović (Spartak) je načinio prekršaj i zbog crvenog kartona u 74. minutu morao da napusti teren ranije. Radnik je sa igračem više smanjio prednost „golubova“ sa bele tačke preko Milovanovića i ujedno postavio konačan rezultat.

Radnik – Spartak 1:2 (0:1)
Milovanović 79’ (p) – Hrstić 37’, Srećković 60’

Radnik: Ranđelović, Jokić (Radmanovac), Simonović, Bogdanović, Lukić (Dimitrov), Milovanović, Subotić, Medić (Janjić), Biber, Stojanović (Hodžić), Spasić

Spartak: Dubljanić, Jezdimirović, Ivančević, Bogićević, Milošević,  Marčić (Vidaković), Đurasović (Bogdanović), Todorovski (Dunđerski), Tufegdžić (Šćepanović), Srećković, Hrstić (Furtula).

Sledi prvenstvena pauza zbog obaveza reprezentacije Srbije, a već 11. septembra Spartak dočekuje TSC.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2204
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.