Komentara: 1
Pregleda: 559

Fudbal: Spartak slavio protiv Javora na startu plejauta (1:0)

22.04.2024. u 08:23h
Izvor: Subotica.com
Spartak je plejaut i borbu za opstanku u superligaškom društvu započeo pobedom protiv javora. Slavili su „golubovi“ 1:0 protiv Ivanjičana u prvom kolu i to pogotkom rezerviste Kolinsa Atulea u 61. minutu.
Fudbal: Spartak slavio protiv Javora na startu plejauta (1:0)

Imao je Spartak inicijativu, ali su gosti odolevali i mreže su ostale mirne posle prvih 45 minuta. U drugom delu prvo su gosti imali sjajnu priliku, nisu je iskoristili, a domaćin je to kaznio i stigao do gola. U samoj završnici Javor je imao dve sjajne prilike da izjednači, ali se istakao golman Aleksandar Vulić i sačuvao tri boda.

Spartak – Javor 1:0
Atule 61'

Spartak: Vulić, Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Vitorović (M. Kerkez), Krsmanović (Atule), A. S. Đurasović, Stanojev, Mijić, Todoroski (Tošeski), Mudrinski (Ubiparip).

Javor: Raičević, Bosić, Pinto (Šarić), Dolmagić (Miletić), Dukure, Gojković, Milošević, Petrović (Mićić), Skoko, Stjuart (Ratković), Tojčić.

U narednom kolu Spartak gostujeu Beogradu gde se sastaje sa Voždovcem, a potom sledi utakmica u sredu, 1. maja i duel protiv Železničara na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 nedelju i 4 dana
Komentara: 1
Pregleda: 559
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.