Komentara: 7
Pregleda: 1822

Fudbal: Spartak siguran protiv Bačke (0:2)

04.11.2017. u 17:37h > 05.11.2017. u 21:49h
Izvor: Subotica.com
Uspeli su "golubovi" da zaborave bolan poraz u Surdulici i sigurnom pobedom u Bačkoj Palanci donesu kući nova tri boda i nastave superligašku sezonu iz snova. U narednom kolu dolazi Borac.
Fudbal: Spartak siguran protiv Bačke (0:2)

Spartak Ždrepčeva krv pobedio je u Bačkoj Palanci ekipu OFK Bačke sa 2:0 golovima Ivanovića i Stojkovića u 16. kolu Superlige Srbije. Posle neugodnog poraza u prethodnom meču od Radnika, tim Aleksandra Veselinovića brzo se vratio na pobednički kolosek i uknjižio nove bodove.

Subotičani su opravdalu ulogu favorita i zasluženo pobedili. Prednost "golubovima" doneo je Đorđe Ivanović u 24. minutu posle izvanredne asistencije Nemanje Nikolića. Mogao je domaći tim da izjednači, međutim Ostojić je dobro intervenisao i sačuvao mrežu što je možda i prelomilo da utakmica ne dobije drugačiji tok. Spartak je i dalje bio tim na terenu koji je diktirao igru, a tačku na pobedu od 2:0 stavio je Aranđel Stojković, u finišu utakmice.

OFK Bačka – Spartak ŽK 0:2 (0:1)
Ivanović 24', Stojković 90'

Bačka: Jevrić, Varga, Bašanović, Ilić, Klisura (Makarić), Švonja, Spremo, Balabanović, Mićić (Čeković),
Bjeloš, Đorić (Nikolić).

Spartak ŽK: Ostojić, Stojković, Čalasan, Kerkez, Hajdin (Radovanović), Jočić, Šimura, Abaz (Glavčić), Ivanović, Savković, Nikolić.

Posle dva vezana gostovanja, ili tri računajući i zaostali meč 9. kola protiv Crvene zvezde, Subotičani će konačno igrati pred svojom publikom, ali tek 18. novembra, protiv Borca, kada se završi pauza zbog obaveza reprezentacija. Meč posle toga je gostovanje Partizanu.

U međuvremenu Subotičani će iskoristiti pauzu da odigraju prijateljsku utakmicu, i to u sredu, 8. novembra, na Gradskom stadionu u 14 časova, a protivnik će biti mlada reprezentacija Republike Srpske. Biće to deo priprema pre meč osmine finala Kupa Srbije (15. novembar).

Fudbal: Spartak siguran protiv Bačke (0:2)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1822
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

fudbaleri spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.