Komentara: 9
Pregleda: 822

Fudbal: Spartak se oprostio od Kupa Srbije, Napredak bolji u Subotici (0:1)

16.03.2023. u 14:38h
Izvor: Subotica.com
Spartak se oprostio od Kupa Srbije nakon što je u osmini finala poražen od Napretka sa 1:0. Kruševljani su u prvom poluvremenu iskoristili priliku i pogotkom Marka Šarića došli do prednosti od 1:0, a na kraju i slavili prolaz u dalji tok takmičenja.
Fudbal: Spartak se oprostio od Kupa Srbije, Napredak bolji u Subotici (0:1)

Imao je Spartak nekoliko pokušaja na početku, ali su bili neprecizni Tošeski i Ubiparip. Gosti su u jednom trenutku imali veću inicijativu i posle dve neiskorištene prilike treću su pretvorili u vođstvo. Marko Šarić je glavom loptu plasirao u mrežu za radost svoh+g tima i prednost od 1:0.

U drugom poluvremenu Spartak je bio bolji. Krenuli su „golubovi“ na sve ili ništa ne bi li što pre izjednačili. U 63. minutu Mršić je načinio prekršaj nad Todoroskim blizu kaznenog prostoa. Izveo je Slobodan udarac napadač Spartaka, pogodio golmana koji je nespretno odreagovao, loptu je prihvatio Ubiparip, ali je i on pogodio u Savića i propustio priliku da izjednači rezultat.

Kruševljani su na kraju zasluženo trijumfovali i našli se u društvu osam najboljih najmasovnijeg klupskog takmičenja.

Spartak - Napredak 0:1 (0:1)
Šarić 38'

Spartak: Bursać, Tanasin (Šimura), Bogićević, A.M. Đurasović, Vitorović (Msang), Tumbasević (Abraham), A.S. Đurasović, Todoroski, Tošeski, Rošević (Srećković), Ubiparip (Simin)

Napredak: Savić, S. Jovanović, Mršić, Kerkez, Projić (Vukajlović), Putinčanin (Knežević), Krstić, Đ. Jovanović (Rusnup), Stanković, Bastajić, Šarić (Čečarić)

Spartak u nedelju čeka nova prvenstvena utakmica, a u goste mu dolazi niški radnički. Meč se igra od 15 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 822
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.