Komentara: 0
Pregleda: 3978
Foto

Fudbal: Spartak proglasio najbolje iz omladinske škole

16.12.2018. u 16:13h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" povodom okončanja polusezone organizovao je zajednički ručak za celokupnu radnu zajednicu i prijatelje kluba. Svečanu priliku iskoristili su da proglase najbolje pojedince iz škole fudbala u 2018. godini i uruče zahvalnicu Vladimiru Gaćinoviću, bivšem šefu struke za rezultate na međunarodnoj sceni.
Fudbal: Spartak proglasio najbolje iz omladinske škole

Priznanja za najbolje pojedince u omladinskoj školi pripala su Ivanu Dokiću, mladom golmanu Spartaka iz omladinske selekcije. Za najboljeg kadeta pehar je uručen  Mateju Pastvi, dok je iz redova pionirske ekipe najbolji Strahinja Miletić.

Prisutne je pozdravio Nikola Simović, potpredsednik Spartaka, istakavši da je iza subotičkog superligaša jedna od najuspešnijih godina.

- Drago mi je što smo se okupili da obeležimo kraj jedne uspešne godine za naš klub. Prošle sezone smo završili na četvrtoj poziciji u domaćem prvenstvu i izborili učešće na međunarodnoj sceni gde smo nakon pobede nad irskim Kolrejnom ostvarili najveći uspeh u istoriji našeg kluba, a zatim izbacili u kvalifikacijama Spartu iz Praga. To učešće u Evropi je ostavilo traga na naše rezultate u domaćem prvenstvu gde smo se mučili sa povredama  i umorom. Međutim, ubeđen sam da će igrači i stručni štab u nastavku prvenstva dati sve od sebe kako bi smo ostvarili što bolje rezultate dok će s druge strane i uprava da se pobrine za to da se dovedu adekvatna pojačanja za drugi deo prvenstva – rekao je Simović.

Fudbal: Spartak proglasio najbolje iz omladinske škole

Potpresednik Spartaka posebno se zahvalio ljudima iz lokalne samouprave koji su tokom leta izveli brojne radove na stadionu, ali i najavili nove na proleće.

- Veliko hvala u ime Kluba dugujemo lokalnoj samoupravi na čelu sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom, kao i pokrajinskoj i republičkoj Vladi što su omogućili rekonstrukciju terena na Gradskom stadionu i stvorili bolje uslove za rad. U naredne vde godine u planu je da stadion bude kompletno rekonstruisan, tako da će ispunjavati sve uslove za odigravanje kvalifikacionih utakmica za Ligu Evrope. - dodao je Nikola Simović, a zatim najboljima uručio uručio priznanja. Umesto Vladimira Gaćinovića plaketu je primio Sava Pavićević, njegov pomoćnik

 

Izvor: Subotica.com
Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone Svečanost FK "Spartak" povodom završetka polusezone
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3978
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.