Komentara: 2
Pregleda: 1695

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Vojvodine

12.12.2017. u 19:48h
Izvor: Subotica.com
U Subotici se u sredu igra vojvođanski derbi. U 22. kolu Superlige Spartak na Gradskom stadionu od 15 časova dočekuje Vojvodinu. Subotičani su u prvom susretu bili bolji od Novosađana i ubedljivo trijumfovali. Imaju igrači Vojvodine motiv za „osvetom”, ali ne manjka motivacije ni u jatu "plavih golubova".
Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Vojvodine

Fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi ostala je još jedna prepreka do zaokruživanja velikog uspeha na polusezoni, u novijoj istoriji. "Plave golubove" sutra očekuje vojvođanski derbi, duel sa novosadskom Vojvodinom koju je tim Aleksandra Veselinovića početkom šampionata nadigrao na „Karađorđu”. Prema dosadašnjim igrama s pravom možemo verovati da će Spartak sutra slaviti. Iako stoje čvrsto na zemlji, stručni štab i igrači plavo – belih rešeni su da jesenji deo okončaju sa osvojenim bodovima.

- Pred nama je tradicionalni vojvođanski derbi, utakmica koja uvek budi pažnju u severnom delu naše države i koja je za Spartak poseban motiv. Izražavam ogromno poštovanje prema istoriji i tradiciji. Bila mi je čast i zadovoljstvo da, na žalost, u kratkom periodu budem deo tog kluba i da osetim koliko je taj klub veliki i kakve su fudbalske gromade igračke i rukovodeće prošle kroz njega, ali u ovom trenutku mi moramo da se okrenemo svojim planovima. Posle mnogo vremena ovo je meč u koji Spartak ulazi sa savim jasno opredeljenim i opravdanim ambicijama, da ide na pobedu – jasan je Aleksandar Veselinović, šef stručnog štaba Spartaka. – Moramo da nastavimo onako kako smo igrali ovaj jesenji deo prvenstva. Pripremali smo se kao i za svaku drugu utakmicu. U svakoj smo išli na pobedu, a tako će biti i sutra. Da li ćemo trijumfovati, teren će da pokaže. Međutim, siguran sam da su momci, kao i mi svi oko njih, motivisani maksimalno da zabeležimo nova tri boda.

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Vojvodine

Desni bek Spartaka, Aranđel Stojković, pred derbi sa Vojvodinom poručuje:

- Zna se kakav je klub Vojvodina i kakvu tradiciju ima. Nije ista ekipa koju smo nadigrali u Novom Sadu. Mnogo je promena bilo u igračkom kadru, pojačali su se i očekuje nas zaista teška utakmica, pravi derbi kola. Igraćemo našu igru. Ićićemo na pobedu kao i do sada, borićemo se do poslednjeg minuta da ulepšamo predstojeći odmor i praznike pobedom koja će nam osigurati treću poziciju pre pauze.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1695

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

fudbalski klub vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.