Komentara: 4
Pregleda: 1491

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Dinama

01.09.2018. u 17:28h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv će u nedelju od 17 časova u Kuli ugostiti Dinamo iz Vranja u okviru 7. kola Superlige Srbije. U duel sa novajlijom u elitnom rangu Subotičani ulaze u pobedničkom raspoloženju.
Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Dinama

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sutra dočekuju Dinamo iz Vranja. Tim Vladimira Gaćinovića konačno je  u prethodnom kolu uspeo da uknjiži bod protiv Voždovca u Beogradu, te osokoljeni remijem sa  „zmajevima“ „golubovi“  priželjkuju pobedu  nad Vranjancima.

- Pred nama je veoma važna utakmica protiv ekipe Dinama, novajlije u ligi. Vranjanci nisu startovali dobro, ali nisu tim za podcenjivanje. Njihovi dosadašnji rezultati govore da nisu primili mnogo golova, a u prethodnom kolu su savladali Zemun. Respektujemo ih kao sve ostale naše rivale, ali znamo šta je naš zadatak i cilj u ovom duelu. Osvajanje tri boda je nemimnovno – ističe Darko Sekulović pomoćnik šefa struke Spartaka i dodaje: - Osvajanjem boda protiv Voždovca ušli smo u malo mirniju luku rada na treninzima i na psihološkoj osnovi postali jači. Konačno smo imali nedelju dana bez utakmice da se igrači odmore i što bolje pripreme za predstojeće izazove. Došla su tri nova igrača, sveža krv je donela dodatnu energiju i podsticaj za bolji rad. Polako se vraćaju i oni igrači koji su se oporavljali od povreda tako da je optimizam pred ovu utakmicu zaista na visokom nivou. U kvalitet našeg tima ne sumnjamo i verujemo da ćemo uspeti protiv Dinama osvojiti tri boda.

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Dinama

Borba na dva koloseka usporila je „golubove“ u domaćem šampionatu. Ispustili su bodove u četiri kola, ali se lagano vraćaju. Protiv neugodne ekipe Voždovca pružili su izvanrednu igru i osvojili bod,pa je u  duelu sa Dinamom pobeda imperativ što potvrđuje i Milan Marčić vezista tima sa severa Bačke.

- Dolazi nam zaista nezgodan protivnik, ali nemamo čega da se plašimo. Proteklih dana smo dobro radili što je najvažnije i spremno dočekujemo meč. Ako budemo ponovili igru kao protiv Voždovca u Beogradu, osvojićemo tri boda koja će nam mnogo značiti i time prekinuti negativan niz bez pobede. Treba nam jedna pozitivan ishod, pobeda da krenemo ka gornjem delu tabele , a mislim da je sutra prava prilika za to – jasan je Marčić.

S obzirom da Spartak svoje utakmice kao domaćin igra još uvek u Kuli, vezista Subotičana je naglasio da im je itekako važna podrška sa tribina u borbi za povratak na pobednički kolosek.

- Mnogo nam znači podrška naših navijača. Nezgodno jeste što se ne igra još uvek u Subotici, ali dok se ne vratimo na Gradski stadion voleli bi smo da i u Kuli Spartakovi mečevi budu ispraćeni. Ovom prilikom pozivam sve naše simpatizere i verne navijače plavih „golubova“ da dođu i da nas podrže u ostvarenju našeg cilja, a to je pobed protiv Dinama – poručio je  Milan Marčić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1491
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.