Komentara: 9
Pregleda: 1404

Fudbal: Spartak pretrpeo peti poraz u nizu - Radnik bolji u Surdulici

05.05.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je pretrpeo i peti vezan poraz u prvenstvu. Subotičani su u Surdulici ostali bez bodova gde je Radnik, u 35. kolu Linglong Superlige Srbije, slavio sa 2:0.U nedelju Spartak će ugostiti Inđiju koja se grčevito bori za opstanak.
Fudbal: Spartak pretrpeo peti poraz u nizu - Radnik bolji u Surdulici

Odolevali su „golubovi“ do samog finiša i već se video osvojen bod, ali se najbolji strelac Milan Makarić pobrinuo da ipak ceo plen pripane domaćinu. Sa bele tačke je doveo Radnik u vođstvo, a u sudijskoj nadoknadi postavio je konačan rezultat.

Obe ekipe su igrale otvoreno od samog početka. Radnik je za nijansu imao veću inicijativu, ali nije uspeo da je materijalizuje. U 33. minutu dosuđen je kazneni udarac za domaći tim, ali je Filip Dujmović uspo da odbrani Makariću. Pokušavali su „golubovi“ da dođu do prednosti, ali ni oni nisu uspeli. Mreže su ostale mirne posle 45. minuta.

Nastavljena je borba i u drugom pluvremenu. Odolevali su i jedni i drugi, a onda su gosti poklekli u finišu. Šimura je oborio napadača Radnika u kaznenom prostoru, a sudija pokazao na belu tačku. Makarić je iz drugog puta bio sigurna i doveo domaći tim do vođstva pet minuta pre isteka regularnog dela. Tačku na pobedu stavio je Makarić u sudijskoj nadoknadi vremena – 2:0.

Radnik – Spartak 2:0 (0:0)
Makarić 85’ (p), 90+6’

Radnik: Ranđelović, Jokić, Radmanovac, Stevanović (Stojanović), Bogdanovski, Makarić, Danoski, Stamenković (Spasić), Oreščanin, Subotić (Milovanović), Bainović.

Spartak: Dujmović, Šimura, Ivančević, Branković, Jović, Marčić, Đurasović, Savković, Tufegdžić, Srećković, Furtula (Šormaz).

U narednom kolu Spartak dočekuje Inđiju. Utakmica se igra u nedelju od 14 i 30 bez prisustva publike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 1404
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.