Komentara: 2
Pregleda: 3235

Fudbal: Spartak predstavio nove igrače

24.01.2020. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak Ždrepčeva krv" polako formira ekipu za nastavak sezone. Za sada su dvojica novajlija potpisala ugovore o saradnji, a do kraja prelaznog roka biće još novih imena koja će se obavezati na vernost subotičkom superligašu.
Fudbal: Spartak predstavio nove igrače

Spartak je i  zvanično predstavio nove igrače s kojima su ugovori realizovani. Po rečima Ljubiše Dunđerskog, sportskog direktora, koji je predstavio nova lica u taboru plavih „golubova“, biće još novajlija koji će staviti paraf na ugovore.

- Nastavljamo dovođenje mladih i perspektivnih igrača kojima će Spartak Ždrepčeva krv biti odskočna daska. Kada su ovde, to je znak da poseduju kvalitet i ljudski i igrački. Njihovo je da rade i izgrade svoje ime – rekao je sportski direktor Spartaka

Novajlije koje su pristigle u zimskom prelaznom roku u redove Spartaka su Milan Milanović, centralni bek i Nikša Vujanović, desni bočni napadač.

Fudbal: Spartak predstavio nove igrače

Milanović (25) igra na poziciji štopera. Igračku karijeru je započeo u OFK "Kosmos" u rodnoj Bajinoj Bašti. Prošao je sve mlađe kategorije škole Crvene zvezde. Seniorsku karijeru započeo je u Slobodi iz Užica, nosio je dres Javora iz Ivanjice i Zlatibora.  U Suboticu stiže iz Novog Pazara, čiji dres je nosio u jesenjem delu prvenstva.

- Velika mi je čast i veoma sam srećan što sam sada igrač Spartaka. Zahvaljujem se Upravi i stručnom štabu što sam postao deoplavo – belog tima, a na meni je da svojim radom i trudom kroz utakmice opravdam ukazano poverenje – rekao je Milanović.

Nikša Vujanović (19) je reprezentativac Crne Gore. Svojim igrama u omladini Partizana skrenuo je pažnju ljudi iz Spartaka, posebno u duelu ova dva tima u Ligi Srbije kada je postigao gol protiv Subotičana.

- U Partizanu sam imao dobru polusezonu, a u Spartak dolazim jer mislim da je najbolji klub za moju dalju afirmaciju. Zahvaljujem se kompletnoj Upravi i stručnom štabu što su primetili moj kvalitet i ukazali mi poverenje. Potrudiću se da  i dalje budem maksimalno profesionalan i to poverenje opravdam na terenu – poručio je Vujanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3235
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ljubiša dunđerski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.