Komentara: 1
Pregleda: 1455

Fudbal: Spartak predstavio defanzivca Aleksandra Bjelicu

03.08.2021. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak predstavio defanzivca Aleksandra Bjelicu

Subotičani su angažovali još jednog novajliju. U tim Spartaka stigao je Aleksandar Bjelica. Defanzivac rođen 7. januara 1994. godine u Vrbasu karijeru je počeo u Holandiji gde je sa porodicom živeo. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za više klubova, a u jato "golubova" stiže iz Slovenije gde je branio boje "Gorice". Sa subotičkim superligašem potpisao je jednogodišnji ugovor.

- Drago mi je što sam postigao dogovor sa rukovodstvom Spartaka, klubom koji ima dugu tradiciju i koji već nekoliko godina praktikuje da daje šansu mladim igračima. Ugovor sam potpisao nagodinu dana. Trudiću se maksimalno da opravdam sva očekivanja, da se izborim za mesto u timu i dam veliki doprinos što boljim rezultatima ekipe kako bi ostvarili ciljeve u novoj sezoni – rekao je Bjelica.

Fudbal: Spartak predstavio defanzivca Aleksandra BjelicuBjelica je karijeru započeo u Holandiji u "Kvik bojsima", nastupa je za omladinu Ajaksa odakle je prešao u Katvijk. Zatim je za mnogobrojne klubove, a potom karijeru nastavio u Poljskoj 2019. godine. Nastupao je za Koronu odakle je početkom prošle godine stigao u slovenačku Goricu. Poseduje izuzetan igrački kvalitet, a bio je i član mlađih selekcija reprezentacije Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1455
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.