Komentara: 1
Pregleda: 1024

Fudbal: Spartak porazom okončao sezonu

24.05.2022. u 14:13h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka porazom su okončali sezonu. „Golubovi“ su u podmlađenom sastavu ostali bez bodova u Lučanima gde je Mladost slavila sa 2:1.
Fudbal: Spartak porazom okončao sezonu

Glavni cilj da se obezbedi opstanak u superligaškom društvu  ostvaren je pobedom u prošlom kolu protiv Kragujevčana, pa su na utakmici u Lučanima šansu dobili i igrači iz omladinskog tima.  Iskusnija ekpa Lučanaca je to iskoristila i nanela poraz „golubovima“.

CRVENA ZVEZDA ŠAMPION SRBIJE - U poslednjem kolu pala je odluka o šampionu Srbije, ali i o trećem timu koji će naredne sezone da igra Evropu. Crvena zvezda je rutinski savladala Voždovac i tako sačuvala bodovnu prednost koja joj je donela titulu, Partizan je pobedio Radnički iz Niša, ali spletom dobrih rezultata NIšlije su i pored poraza izborili nastup u Kupu konferencija.

Mladost je imala inicijativu, a posle pola sata igre je to i iskoristila i pogotkom Nikole Jojića stigla do prednsoti. Imali su i Subotičani svoje prilike, ali je završnica izostala.

U nastavku meča Jojić je još jednom savladao Jelovca za vođstvo od 2:0, a da tako ne ostane pobrinuo se Andrej Todoroski u završnici utakmice i postigao gol za konačnih 2:1.

Mladost – Spartak 2:1 (1:0)
Jojić 33',61' – Todoroski 89'

Mladost: Samčov, Marković (Veličković), Vesnić, Maksimović (Mićević), Jojić, Perović, Radojević (Jakovljević), Đerković (Milosavljević), Selenić (Sremčević), Žunić, Radovanović.

Spartak: Jelovac, Bogićević, Đurasović, Srećković, Todoroski, Jezdimirović (Stojanović), Rošević (Simin (Kopunović)), Miodargović, Rajović (Čejić), Filipović, Bijelović (Moris).

Igrači i stručni štab su na odmoru do 30. maj kada će se „golubovi“ okupiti na Gradskom stadionu i početi pripreme za novu sezonu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1024
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.