Komentara: 2
Pregleda: 1513

Fudbal: Spartak poražen u Vranju

12.05.2019. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv ostao je bez bodova u Vranju. Subotičani su poraženi od Dinama sa 2:1 nakon preokreta. U poslednjejm kolu u Suboticu dolazi Voždovac. Spartak je još ranije obezbedio opstanak u elitnom rangu.
Fudbal: Spartak poražen u Vranju

Fudbaleri Spartaka ponovo se vraćanja vraćaju sa porazom. Iako su posle prvih 45 minuta Subotičani imali minimalnu prednost, u nastavku je domaći tim izjednačio, a potom i preokrenuo rezultat za novu pobedu, njima spasonosnu.

U prvom poluvremenu Spartak je bio bolji i držao konce igre. Subotičani su imali inicijativu, stvarali dobre prilike, ali je izostala završnica. Ipak, najbolju za Spartak iskoristio je Milan Marčić i doveo svoj tim u vođstvo.

U nastavku je Dinamo preuzeo inicijativu. Vranjanci su ubrzo izjednačili, a potom i preokrenuli rezultat. Pokušali su „golubovi“ da izjednače i dođu makar do boda, ali nisu uspeli i domaćin je ponovo slavio pred svojim navijačima.

Dinamo – Spartak 2:1 (0:1)
Matsoukas 48',  Gašić  51' - Marčić 34’

Dinamo: Lakić, Dimitrov (Antić), Nedeljković (Veškovac), Jovanović, Gašić, Ratković (Đurišić), Matsoukas, Ožegović, Stevanović, Pavišić, Popović.

Spartak: Lučić, Cucin, Tekijaški (Tekijaški), Kerkez,Vukčević, Đ. Radovanović (Šormaz), Marčić, Mladenović (s. Radovanović), Tufegdžić, Dunđerski, Tripković.

Do kraja prvenstva u elitnom rangu Srbije ostalo je još da se odigra jedno kolo. Spartak će u nedelju, 19. maja, ugostiti Voždovac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1513

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.