Komentara: 5
Pregleda: 1164

Fudbal: Spartak poražen u Nišu

09.12.2018. u 20:13h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi poraženi su u 20. kolu Super lige Srbije. Subotičani su na gostovanju u Nišu izgubili od Radničkog sa 3:0. Domaći tim je poveo već u osmom minutu, a konačan rezultat postavio je Tekijaški, autogolom.
Fudbal: Spartak poražen u Nišu

Spartak je pretrpeo novi poraz u prvenstvu. Nišlije su bile mnogo bolje i olako osvojile bodove uz pobedu od 3:0. Subotičani su u Niš otputovali u oslabljenom sastavu. Veči broj igrača je povređen i na njih se nije moglo računati za duel sa drugoplasiranim Radničkim, dok su Ćalasan i Čečarić meč propustili zbog kartona. To je dodatno uticalo da bodovi ostanu na Čairu. Nišlije su zasluženo trijumfovale.

Mogli su domaći igrači na samo startu utakmice do vođstva, ali je Haskić bio neprecizan. Nije mnogo trebalo igračima Radničkog, Stanisavljević je glavom poslao loptu u mrežu posle lepe akcije Drinčića i Todorovskog za vođstvo od 1:0. Nešto kasnije Todorovski je pokušao, Ostojić idealno intervenisao. Domaći tim je u potpunosti kontrolisao igru, Spartak je pokušavao da se suprotstavi, ali bezuspešno.

Nastavak utakmice doneo je još dva gola. Domaći tim je povećao prednost na 2:0 preko Grbića. Nije se na terenu ništa menjalo. Dominantnija ekipa Radničkog imala je još nekoliko šansi, ostojić je bio dobro raspoložen i sačuva mrežu da ne primi još koji gol, ali je poklekao u finišu kada je njegov saigrač Tekijaški postigao autogol. Haskić je centrirao sa leve strane, pronašao Jovanovića, koji je silovito šutirao sa petnaestak metara, a lopta je na putu ka golu zakačila Tekijaškog, promenila pravac i prevarila Ostojića, za konačnih 3:0.

Radnički - Spartak 3:0 (1:0)
Stanisavljević 8', Grbić 54', Tekijaški 85' (autogol)

Radnički: Ristić, Đorđević, Pankov, Crnomarković, Todorovski, Bondarenko, Drinčić, Grbić (A. Jovanović), Ranđelović (Nikodijević), Stanisavljević (Noma), Haskić.

Spartak: Ostojić, Šimura (Kulinič), Kekrez, Tekijaški, Torbica (Milić), Đenić, Milošević (Dunđerski), Lučić , Vukčević, Rakić, Čou.

Do polusezone i pauze ostalo je da se odigra još jedno kolo. Spartak će tada na svom terenu ugostiti ekipu Voždovca, a meč će se igrati u subotu, 15. decembra u 13 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1164
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.