Komentara: 4
Pregleda: 1350

Fudbal: Spartak poražen u Lučanima (1:0)

11.04.2021. u 10:10h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka pretrpeli su minimalan poraz u Lučanima od Mladosti u 31. kolu Linglong Superlige Srbije. Iako su u prvom poluvremenu odoleli svim napadima domaćina, u nastavku su poklekli i ostali bez bodova.
Fudbal: Spartak poražen u Lučanima (1:0)

U prvom poluvremenu Mladost je bila dominantnija i imala veću inicijativu. Zapretio je prvo Ješić, na sreću loptu je poslao preko gola. Na drugoj strani je pokušao Jovanović, nije bilo promene rezultata. U 24. minutu Lučanci su bili najbliži da dođu do prednosti. Nakon dobro izvedenog kornera zatresli su prečku. Odolela je odbrana Subotičana, Dujmović se nije dao savladati i na pauzu se otišlo bez golova.

Drugo poluvreme nastavljeno je u istom ritmu. Doaći tim rešen da dođe do vodećeg gola u toj nameri je i uspeo u 55. minutu. Cvetković je centrirao s desne strane, a Bojović visoko skočio i glavom loptu plasirao u mrežu Spartaka za 1:0. Pokušavali su „golubovi“ da izjednače, ali nisu uspeli i bodovi su ostali u Lučanima.

Mladost – Spartak (0:0)
Bojović 55’

Mladost: Milović, Milošević, Jovanović, Radivojević (Ožegović), Babić (l. Jovanović), Baha, Cvetković, Leković, Ješić, Bojović (Odita), Šatara.

Spartak: Dujmović, Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Vidović, Šimura,  Đurasović (Marčić),  Jovanović, Vidaković (Šormaz), Srećković, Bijelović (Furtula).

U narednom kolu Spartak dočekuje Nparedak iz Kruševca, a meč se igra u nedelju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1350
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.