Komentara: 2
Pregleda: 705

Fudbal: Spartak poražen u Kragujevcu

08.04.2024. u 08:28h
Izvor: Subotica.com
Ni promena šefa struke nije pomogla Spartaku da krene pobedničkom stazom. Poraženi su Subotičani u u 29. kolu Superlige Srbije u Kragujevcu od Radničkog 1923 sa 3:1. Poveo je domaćin, „golubovi“ izjednačili, ali više od toga nisu uspeli i neminovan je bio četvrti poraz u nizu.
Fudbal: Spartak poražen u Kragujevcu

Radnički je diktirao tempo igre od samog starta, Bevis je postigao gol posle šet minuta, ali je to bilo iz nedozvoljene pozicije. Veću inicijatvu Kragujevčani su u 31. minutu materijalizovali kada je Miloš Ristić pogodio sa distance i doveo svoj tim do prednosti. Uspeli su Subotičani da smanje iz slobodnog udarca, a precizan je bio Miloš Mijić u 37. minuta i vratio „golubove“ u igru i nadu da mogu konačno osvojiti neki bod.

Drugo poluvreme je pripalo domaćinu. Raspoloženi Kragujevčani došli su sa bele tačke do nove prednosti, nakon što je Miloš Tošeski igrao rukom, a precizan je bio Milutin Vidosavljević. Na 3:1 povećao je prednost Luka Zorić u 54. minutu i ujedno stavio tačku na meč.

Radnički 1923 - Spartak 3:1 (1:1)
Ristić 31', Vidosavljević 51', Zorić 54', Mijić 37'

Radnički: Mladenović, Adžić, Bevis, Ortiz (Gluščević), Sahli (Ćosić), Pecelj (Dadić), Ristić (Aleksić), Šerbečić, Simović, Vidosavljević, Zorić (Vidović).

Spartak: Vulić, Mijailović , Ćalasan, Martinović (Dunđerski), Prijović, Stanojev (Tomović), Mijić, Đurasović (Atule), Todoroski (Mudrinski), Tošeski, Ubiparip (Rošević).

U narednom kolu Spartak dočekuje Javor iz Ivanjice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 13 časova
Komentara: 2
Pregleda: 705
Povezane teme

američki fudbal subotica

fudbalski klub spartak

fudbalska superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.