Komentara: 1
Pregleda: 1106

Fudbal: Spartak poražen od Voždovca (2:1)

17.10.2020. u 22:21h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka poraženi su od Voždovca u Beogradu. Iako su bili bolji Subotičani, kod rezultata 1:1 nisu iskoristili jedanaesterac, domaćin je to kaznio i na kraju slavio.
Fudbal: Spartak poražen od Voždovca (2:1)

Spartak Ždrepčeva krv pretrpeo je poraz od Voždovca u 11. kolu Linglong Superlige Srbije. „Zmajevi“ su slavili sa 2:1. Imao je Spartak bolju igru, dosuđen je bio i jedanaesterac za Subotičane, ali ga nisu iskoristili, dok je domaći tim dva šuta ka golu iskoristio i na kraju slavio.

Voždovac je rano poveo golom Ajdinovića, ali je Spartak ubrzo izjednačio golom Noboru Šimore. Imali su „golubovi“ inicijativu, bolju igru i sve češćim napadima opsedali gol domaćina. U želji da sašuvaju gol Voždovčani su načinili kazneni udarac. Lazar Tufegdžić ne koristi priliku da preokrene rezultat. Šutirao je sa 11 metara i pogodio prečku. Propušteno su kaznili domaći igrači i preko Vujnovića stigli do novog vođstva- 1:2.

U nastavku se vodila velika borba. Pokušavali su Subotičani bolju igru da krunišu golom, ali je završnica bila slaba i bodovi su ostali na krovu.

Voždovac – Spartak ŽK 2:1 (2:1)
Ajdinović 5’, Vujnović 32’ – Šimura 14’

Voždovac: Preković, Milović, Stojčev  (Milosavljević), Nišić (Lasickas), Gajić, Putinčanin (Đorić), Vujnović (Stoisavljević), Ajdinović, Živković, Stanković, Pantović (Janković)

Spartak: Dubljanić, Đunđerski, Ivančević, Tekijaški, Milošević, Vidaković, Šimura, Bijelović (Baić), Tufegdžić, Denković (Joavanović), Šormaz (Savković)

U narednom kolu Spartak na svom terenu dočekuje ekipu Mladosti iz Lučana, a utakmica se igra u nedelju, 25. oktobra. U sredu je na programu šesnaestina finala Kupa Srbije. „golubovi“ putuju u Kragujevac gde će snage odmeriti sa srpskoligašem Sušicom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1106
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.