Komentara: 9
Pregleda: 1714

Fudbal: Spartak poražen od Radničkog iz Niša (1:4)

20.08.2018. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi upisali su i četvrti poraz u domaćem šampionatu. U 5. kolu Superlige Srbije u Kuli, Subotičani su poraženi od Radničkog iz Niša sa 4:1. Gosti su prikazali sigurnu igru koju su krunisali sa četiri gola u mreži Spartaka, dok je jedini strelac za „golubove“ bio Čečarić.
Fudbal: Spartak poražen od Radničkog iz Niša (1:4)

Radnički je bolje otvorio utakmicu i nakon nekoliko propuštenih prilika u 28. minutu stigao do prednosti. Grbić je dobro asistirao, a Haskić dovršio akciju. Svoju inicijativu Nišlije su iskoristili pre isteka prvog poluvremena povislile na 2:0 golom Stanisavljevića sa bele tačke.

Drugo poluvreme utakmice pripalo je gostima. Iako su se fudbaleri Spartaka borili i pokušavali da smanje prednost i stignu do izjednačenja, u tome nisu uspevali. Nišlije su iz kontre preko Ranđelovića povisile vođstvo na 3:0, dok je Haskić uspeo po drugi put da se upiše u listu strelaca za 4:0.

U finišu utakmice Čečarić je konačno zatresao mrežu Radničkog. Pokušao je prvo Marčič, Ristić je na kratko odbranio. Odbijenu loptu prihvatio je Čečarić i poslao je u mrežu Nišlija za konačnih 1:4.

Spartak ŽK – Radnički Niš 1:4 (0:2)
Čečarić 86′, Haskić 28′ i 74', Stanisavljević 35′ (p), Ranđelović 51′

Spartak ŽK: Perić, Vukčević, Tekijaški, Milošević, Marčić, Dunđerski (Kulenič), Glavčić, Čou, Đenić (Torbica), Đuričin (Milić), Čečarić.

Radnički: Ristić, Crnomarković, Pankov, Todorovski, Stanković, Drinčić, Grbić (A. Jovanović), Ranđelović, Haskić (Nikodijević), Noma, Stanisavljević (Stojanović).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 1714
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.