Komentara: 1
Pregleda: 1502

Fudbal: Spartak poražen na gostovanju Čukaričkom (4:1)

01.04.2018. u 21:16h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv poražen je na Banovom brdu u 29. kolu Superlige Srbije od Čukaričkog rezultatom 4:1. Derbi prestiža pripao je domaćem timu, iako su "golubovi" prikazali dobru igru.
Fudbal: Spartak poražen na gostovanju Čukaričkom (4:1)

Čukarički je imao blagu inicijativu, a u 12. minutu je došao do vođstva sa bele tačke. Ćalasan je načinio prekršaj nad Zorićem, a precizan sa jedanaest metara bio je Docić.

Nesto kasnije mogao je domaći tim i do drugog gola, ali je Stojković u poslednji čas odlično reagovao i sa gol linije izbacio loptu u aut. Pokušao je Nikolić da poravna rezultat, međutim silovito je šutirao, lopta je otišla preko gola. Ipak u 32. minutu Spartak je stigao do izjednačenja. Đurić je faulirao Đuričina, a Stojković posle dobro uvežbane akcije sa Čečarićem matirao golmana Brđana 1:1. U finišu prvog dela Čučarički je bio u napadu, Ćalasan i Kerkez su nepropisno zaustavili tamnoputog Fofanu, a sudija ponovo pokazao na kreč. Docić je uzeo loptu i po drugi put savladao Ostojića.

Nastavak meča doneo je borbeniju i dinamičniju igru obe ekipe. Imali su Brđani svoje šanse, ali nisu posustajali ni "golubovi". U 64. minutu bili su najbliži izjednačenju. Bašanović je oborio Šimuru na desnoj strani nedaleko od šesnaesterca. Stojković je izveo slobodan udarac, lopta je pla u šumu nogu, Fofanaje šutirao, na sreću lopta je prošla tik pored leve stative i završila u korneru.

Čukarički je stigao do trećeg gola, ponovo nakon prekida. Slobodan udarac sa desne strane iz velike udaljenosti izveo je Docić i postigao svoj het –trik.  Pokušavali su Subotičani da dođu do drugog gola, ali nisu uspeli. Domaćin je uspeo da postigne i svoj četvrti gol. Kajević je umakao odbrani Spartaka i lob udarcem povisio na 4:1 što je ujedno bio i konačan ishod ovog susreta.

Čukarički – Spartak ŽK 4:1 (2:1)
Docić 12, 45' i 72', Kajević 87' -  Stojković 32'

Čukarički: Belić, Docić, Stevanović, Drinčić, Fofana (Tedić) , Zorić, Ovusu, Puškarić, Bogosavac (Bašanović), Đurić, Belaković (Kajević).

Spartak: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Vukčević, Šimura, Jočić, Čečarič, Đuričin, Savković, Nikolić (Torbica).

Ekipa sa severa Bačke uprkos porazu zadržala je poziciju broj 5, dok je Čukarički izbio na treće mesto. U poslednjem kolu Superlige Spartak će u četvrtak dočekati Radnik iz Surdulice. Lider Superlige je i dalje Crvena zvezda sa čak 12 bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1502
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.