Komentara: 4
Pregleda: 2132

Fudbal: Spartak pojačao redove, potpisali Krsmanović i Kerkez

12.01.2024. u 08:05h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak pojačao redove, potpisali Krsmanović i Kerkez

Prelazni rok još nije zvanično počeo, ali rukovodstvo Spartaka ne sede skrštenih ruku već ozbiljno pojačavaju konkurenciju u svom timu. Posle Nemanje Krsmanovića koji je stigao redove subotičkog superligaša  iz Teplica, potpis na troipogodišnji ugovor stavio je i Marko Kerkez.

Nemanja Krsmanović igra na poziciji levog beka, ali mu nije strano da pokrije mesto u veznom redu. Ponikao je u Partizanu, nosio dres Teleoptika, a potom nastupao za TSC odakle je otišao u Češku. Dvadesetogodišnji levi bek obavezao se na četvorogodišnju vernost „golubovima“.

Drugi novajlija koji se priključio plavo – belom jatu  je Marko Kerkez. Dvadesetrogodišnji defanzivac protekle jeseni je nastupao u prvoligašu iz Novog Sada Mladost GAT, a u dosadašnjoj karijeri nosio je dres Rada, Kabela, Stanišića, Vojvodine, austrijskog Gablitza i mađarskog Đera.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 2132
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.