Komentara: 3
Pregleda: 2060

Fudbal: Spartak počeo pripreme za novu sezonu

01.07.2020. u 10:29h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv počeo je juče pripreme za novu sezonu. "Golubovi" su se okupili na Gradskom stadionu gde će narednih dana raditi, a potom se preseliti u staru bazu na Zlatibor.
Fudbal: Spartak počeo pripreme za novu sezonu

Za fudbalere Spartaka odmor je završen. „Golubovi“ su se okupili i počeli pripreme za novu sezinu. Vladimir Gaćinović, šef struke, izneo je ukratko plan priprma i šta očekuje njegovu ekipu u narednih mesec dana.

VRAĆAJU SE DUNĐERSKI, VIDAKOVIĆ i JOČIĆ  - Pred kraje sezone na simptome korona virusa požalila su se trojica igrača Spartaka - David Dunđerski, Vladan Vidaković i Branimir Jočić. Test je pokazao da su pozitivni i oni su odmah poslati na izolaciju. Njihov karantin još uvek nije istekao, ali za nekoliko dana kada obave nova testiranja očekuje se da će se i oni priključiti ekipi.

- Radićemo u Subotici do subote na Gradskom stadionu, a potom se selimo na Zlatibor. Pre odlaska odigraćemo jednu prijateljsku utakmicu sa Radničkim iz Sombora. Iskoristićemo taj meč da odigra grupa igrača koja je malo manje igrala i oni koji su na probi, dok nas na Zlatiboru čeka šet provera. Po povratku ćemo igrati sa Segedinom 25. jula i to će nam biti generalna proba pred početak prvenstvene trke - najavio je Gaćinović. - Imamo mesec dana da se dobro spremimo i verujem da ćemo ih iskoristiti na najbolji nači. Potrudićemo se maksimalno da se ekipa uigra kako bi uspeli ostvariti ono što je u planu za ovu sezonu, a to je da se opet plasiramo u gornji deo tabele.

Fudbal: Spartak počeo pripreme za novu sezonuTokom boravka  na Zlatiboru Spartak će odigrati šest kontrolnih utakmica. Prvi rival će biti novi superligaš Zlatibor (5. jul). „Golubovi“ će zatim snage odmeriti s Partizanom (8. jul), a  od 10. jula, u naredna tri dana, odrigaće protiv drugog tima Mladosti iz Lučana. novosadskog Proletera, i na kraju priprema protiv Železničara iz Pančeva.

Po povratku u Suboticu odigraće "generalku" i to protiv Segedina (25. jul).

Fudbal: Spartak počeo pripreme za novu sezonu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2060
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.