Komentara: 2
Pregleda: 1688

Fudbal: Spartak osvojio bod u Kruševcu

23.02.2019. u 18:14h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv osvojio je bod u Kruševcu. Subotičani su u okviru 23. kola Superlige odigrali nerešeno (0:0) sa Napretkom. „Golubovi“ su prikazali bolju igru, ali je i ovog puta realizacija izostala.
Fudbal: Spartak osvojio bod u Kruševcu

Prvi bod u nastavku prvenstva osvjili su fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi. U Kruševcu su odigrali nerešeno sa Napretkom. Bili su bolji rival na terenu i nadigrali domaćina, ali su stvorene šanse ostale neiskorištene. Golman Napretka Petrović bio je izuzetno raspolože - sve pokušaje Subotičana je osujetio i sačuvao svoju mrežu. Obradović je imao najbolju priliku da Spartaku donese pobedu i tri boda sa gostovanja, ali je bio neprecizan i bodovi su podeljeni.

Napredak – Spartak ŽK 0:0

Napredak: Ni. Petrović, Marinković, Eskić, Alivodić (Vukadinović), Aksentijević, Zukanović (Rušević), Đorić, Ostojić, Ne. Petrović, Samuel, Ndiaje.

Spartak. Ostojić, Tekijaški, Otašević, Kerkez, Milošević, Glavčić, Marčić, Mladenović (Vukčević), Tufegdžić (Đorđević), Denković (Dunđerski), Obradović.

U narednom kolu Spartak dočekuje Čukarički. Utakmica se igra u subotu 2. marta na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1688
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.