Komentara: 0
Pregleda: 1363

Fudbal: Spartak odigrao nerešeno sa Radnikom (3:3)

06.05.2019. u 09:31h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv odigrao je nerešeno sa Radnikom iz Surdulice, u 5. kolu plejofa. Na Gradskom stadionu viđeno je šest lepih golova, na meču punom prokreta.
Fudbal: Spartak odigrao nerešeno sa Radnikom (3:3)

Utakmica između Spartaka i Radnika završena je bez pobednika. Posle mnogo preokreta i šest golova bodovi su podeljeni.

Subotičani su posle tri minuta igre stigli do prednosti. Otašević se izborio u duelu sa Pajovićem, izbio loptu glavom u peterac pred Đenića. Stanisavljević je bio nesmotren, oborio je iskusnog napadača Subotičana i skrivio kazneni udarac. Precizan sa bele tačke bio je Stefan Denković- 1:0.

Osmelili su se i gosti da upute šut na gol Spartaka. Neprecizan je bio Pavlović, ali je njegovu propuštenu šansu ispravio Zlatanović i u 14. minutu i poravnao rezultat. Mladenović je bio najbliži da Subotičanima  donese novu prednost. Prošao je po desnoj strani, nanizao nekoliko protivničkih igrača, a onda sa desetak metara šutirao pored stative. Rezultat na Gradskom stadionu prokrenuo je Pavlović  golom  sa distance na iznenađenje svih - 1:2.

Nakon primljenog gola Spartak je preuzeo inicijativu i igra se u većem delu odvijala na polovini terena gostujućeg tima. Posle duplog pasa sa Tufegdžićem, Mladenović je pokušao sa ivice kaznenog  prostora, Vasiljević je dobro intervenisao. Osmelio se i Tekijaški da uputi udarac ka golu Surduličana, Vasiljević je izbacio loptu u korner. Udarac iz ugla izveo je Nemanja Glavčić, a Đenić glavom loptu plasirao u mrežu Radnika i izjednačio -2:2.

Početak drugog poluvremena protekao je u igri na sredini terena bez izglednih prilika za promenu rezultata. Međutim, od polovine nastavka meča razigrale su se obe ekipe. Zapretili su gosti preko Zlatanovića, na sreću domaćina bio je neprecizan. Uzvratio je Spartak napadom. Vukčević je prošao po levoj strani, nadmudrio Krička i odlično uposlio Šormaza, a on sa peterca pogodio za 3:2. Samo pet minuta kasnije gosti su poravnali rezultat. Filip Stanisavljević je bio precizan i postavio konačnih 3:3. 

Spartak ŽK – Radnik 3:3 (2:2)

Denković 3' (p), Đenić 33', Šormaz 74' - Zlatanović 14',  Pavlović 26', Stanisavljević 79'

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Otašević, Kerkez, Milošević, Jočić (Rakić), Glavčić, Mladenović , Tufegdžić, Denković, Đenić (Šormaz).

Radnik: Vasiljević, Kričak, Pajović, Stevanović, Pavlović, Stanisavljević (Pejčić), Ristović (Stamenković), Stojanović, Damjanović, Keremeh, Zlatanović (Bojić).

U narednom kolu Spartak gostuje u Vranju gde će snage odmeriti sa Dinamom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1363
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.