Komentara: 3
Pregleda: 1277

Fudbal: Spartak od 16:30 časova dočekuje Novi Pazar, ulaz besplatan

08.03.2024. u 10:55h
Izvor: Subotica.com
Spartak danas od 16 i 30 časova na Gradskom stadionu dočekuje Novi Pazar, u okviru 24. kola Superlige. Ulaz je besplatan.
Fudbal: Spartak od 16:30 časova dočekuje Novi Pazar, ulaz besplatan

Spremni su Subotičani da nakon sjajnog izdanja u prošlom kolu i pobede protiv Voždovca  snage odmere sa Novopazarcima i nastave pozitivan niz vredan mesta u plejofu. Znaju da im neće biti lako, ali veruju da mogu do novog trijumfa uz pomoć svojih navijača.

- Dolazi nam Novi Pazar izuzetno kvalitetna ekipa sastavljena od dobrih igrača iskusnijih i mlađih. Tim koji zavređuje veliku pažnju s obzirom da je od početka sezone u vrhu naše tabele. Došao je red da odmerimo snage, da se ukrste dva dobra tima Pazar i Spartak. Očekujem požrtvovanu utakmicu, a to znači da ćemo se boriti za svaki pedalj terena, svaku loptu, korner i kada na to dodamo individualni kvalitet naših igrača i taktiku koju je spremio šef Nenad Lalatović očekujem pobedu na našem stadionu – kaže Đorđe Tutorić, pomoćnik šefa struke – pozivam sve navijače da dođu u što večem broj da ans podrže. Znam da je petak, da nije atraktivan termin za igranje utakmice, ali će nam njihova podrška mnogo značiti u ostvarenju naših ciljeva.

Aleksandra Vulić, golman Spartaka, pokupio je velike zasluge za osvojen bod u Novom Sadu, a i protiv Voždovca je ostao nesavladan

- Dočekujemo Novi Pazar, ekipu koj aima evidentan kvalitet. Novopazarci ove sezone imaju kvalitet da se domognu Evrope. Imaju sjajne igrače na svakoj poziciji i mi očekujemo tvrdu utakmicu. Spremali smo se dobro trenirali u dobroj atmosferi posle pobede nad Voždovcem koju sada treba da potvrdimo u ovom duelu – ističe prvi čuvar mreže Spartaka i poručuje – preko nam je potredban podrška naših navijača i voleo bih da dođu u velikom broju jer je ovo utakmica koja mnogo odlučuje kako za nas tako i za našeg rivala. Mi ćemo se potruditi da damo maksimum, da ostvarimo dobar rezultat i da se domognemo plejofa

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1277
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.