Komentara: 8
Pregleda: 1858

Fudbal: Spartak izgubio u Surdulici - domaćin do pobede sa penala

17.02.2019. u 16:47h > 16:58
Izvor: Subotica.com
Prolećni deo prvenstvene trke fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi počeli su porazom. Subotičani su u 22. kolu Superlige Srbije "minimalcem" u Surdulici izgubili od Dinama.
Fudbal: Spartak izgubio u Surdulici - domaćin do pobede sa penala

Spartak je u prvom meču drugog dela sezone ostao bez bodova. „Golubovi“ su poraženi sa bele tačke od Dinama iz Vranja u Surdulici. Iako su imali neke šanse, realizacija je izostala i domaćin je slavio.

Od početka se vodila velika borba  između dva šesnaesterca bez izglednijih prilika da postignu gol i jedni i drugi. U 28. minutu nakon prekida Đenić se našao u dobroj šansi da Spartak dovede u vođstvo, ali je loptu plasirao pored gola. Želja za golom, ali i ona da sačuvaju svoju mrežu Subotičane je koštala greške i skrivljenog kaznenog udarca. Dinamo je poveo sa 1:0 pogotkom Dimitrova sa bele tačke u 38. minutu.

U nastavku utakmice Spartak je pokušao da dođe do izjednačenja, ali bezuspešno. Vranjanci su se dobro branili i stečenu prednsot sačuvali za osvajanje sva tri boda na startu.

Dinamo – Spartak ŽK 1:0  (1:0)
Dimitrov u 38 (p)

Dinamo. Lakić, Stevanović, Dimitrov, Jovanović, Gašić, Ratković(Đurišić) , Matsoukas (Mitrović), Ožegović, Stevanović, Pavišić, Popović (Suraka).

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Kerkez, Đorđević, Vukčević, Marčić, Glavčić (Tufegdžić), Mladenović (Milošević), Đenić, Denković (Radovanović), Obradović.

U narednom kolu Spartak je ponovo gost. Subotičani putuju u Kruševac gde će snage odmeriti sa Napretkom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 1858

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.