Komentara: 1
Pregleda: 822

Fudbal: Spartak gostuje u Lučanima

27.10.2018. u 12:14h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv sutra (nedelja) gostuje u Lučanima gde će snage odmeriti sa ekipom Mladosti u okviru 13. kola Superlige Srbije. „Golubovi“ su od dolaska novog šefa uknjižili po bod protiv Radnika i Partizana i nadaju se da će i protiv Lučanaca povećati bodovni saldo, za beg sa dna.
Fudbal: Spartak gostuje u Lučanima

Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi novi je izazov. Nakon dva remija i trijumfa u Kupu sledi im gostovanje u Lučanima. Tim Predraga Rogana priželjkuje da nastavi uspešnu seriji i protiv Mladosti i dođe do novih bodova. Znaju Subotičani ko im je protivnik, ali i da moraju učiniti sve kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

- Pred nama je meč protiv jednog od najjačih timova ove sezone u superligaškom društvu. Ekipa Mladosti je sastavljena od izuzetno dobrih pojedinaca, a rezultat u kupu protiv Čukaričkog to potvrđuje. Međutim, mi smo u situaciji gde su nam bodovi preko potrebni i u ovom trenutku nemamo prava na kiks. Na terenu ćemo dati svoj maksimum. Moramo biti posvećeni i požrtvovani svih 90 minuta, a da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat videćemo – poručuje šef struke Subotičana

Kapiten Spartaka i komadant odbrane "golubova", Nemanja Ćalasan, pred meč u Lučanima ističe da je pobeda neophodna.

- Na prethodne dve utakmice smo napravili  temelj i sada moramo da  nastavimo dalje korak po korak da uzimamo nove bodove koji su nam neophodni za beg sa dna. Neće nam biti lako  u Lučanima gde je uvek teško gostovanje protiv iskusne ekipe Mladosti, ali bez obzira na sve moramo dati maksimum i ići na pobedu. - ističe Ćalasan

Meč u Lučanima igra se od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 822
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.