Komentara: 0
Pregleda: 1216

Fudbal: Spartak gostuje Proleteru u Novom Sadu

01.12.2018. u 13:38h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi večeras u Novom Sadu gostuju Proleteru u okviru 18. kola Superlige Srbije.
Fudbal: Spartak gostuje Proleteru u Novom Sadu

Na početku sezone Novosađani su bili uspešniji i u Kuli slavili ubedljivim rezultatom 4:0. Tim Predraga Rogana danas na „Karađorđe“ ide u želji da ostvari dobar rezultat i nastavi niz osvajanja bodova. Svesni su Subotičani da im neće biti lako protiv novajlije u eliti, ali su spremni da svojim maksimalnim zalaganjem upišu dobar rezultat.

- Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica. Igramo protiv ekipe Proletera koja je veoma kompaktna, dobro ukomponovana, odlično vođena i sastavljena od mnogo kvalitetnih igrača. Međutim, ono što sam naglašavao pred svaki meč do sada i ovog puta ponavljam. Nama je svaki bod bitan, tako da i danas moji momci izlaze na teren s ciljem da daju maksimum i pokušaju ostvariti povoljan rezultat. Znamo da je ekipa Proletera fizički dominantnija, ali i mi imamo svoje adute. Pokušaćemo da sprovedemo u delo naš dogovor i na terenu pokažemo da zaslužujemo bolji plasman – kaže šef struke Spartaka.

Svoja očekivanja pred meč sa ekipom sa Slane bare izneo je i Andrija Vukčević, levi bek Spartaka

- Proleter je ove jeseni najveće iznenađenje u superligaškom društvu. Od početka igraju odlično i pružaju sjanje partije što plasman govori. Mi smo svesni toga ko nam je danas rival, ali su botovi preko potrebni i sve ćemo učiniti da ih osvojimo. Verujem da će ekipa koja istrči na teren od prvog minuta do poslednjeg boriti se da ostvari dobar rezultat. - smatra Vukčević

Meč na "Karađorđu" igra se od 18 časova. Već u narednom kolu Spartak se vraća na svoj stadion, po prvi put ove sezone, a premijeru na novoj travnatoj podlozi imaće protiv Crvene zvezde, 5. decembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1216
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.