Komentara: 1
Pregleda: 1269

Fudbal: Spartak golovima Marčića slavio protiv Dinama (2:0)

03.09.2018. u 11:48h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi upisali su pobedu u 7. kolu Superlige Srbije. Subotičani su u Kuli bili bolji od Dinama iz Vranja i slavili sa 2:0, golovima Milana Marčića.
Fudbal: Spartak golovima Marčića slavio protiv Dinama (2:0)

Nakon dugog posta bez pobede Spartak je konačno slavio. "Golubovi" su bili bolji od novajlije u elitnom rangu, Dinama i konačno upisali tri boda. Ekipa Vladimira Gaćinovića golovima Marčića zasluženo je trijumfovala u derbiju začelja.

Rano vođstvo Subotičane je osokolilo da nastave u dobrom ritmu. Čečarić je uputio silovit šut, lopta se odbila od protivničkog igrača tačno pred Marčića. Iskusni vezista se odlično snašao i smestio je u mrežu Vranjanaca – 1:0. Pokušali su gosti da dođu do izjednačenja, ali se Perić nije dao iznenaditi. U finišu prvog dela Čečarić se ponovo našao u prilici da poveća prednost Subotičana, međutim ni ovog puta nije bio precizan.

U nastavku je viđena sadržajnija i zanimljivija igra. Na obe strane nekoliko prilika, a Spartak je najbolju iskoristio u 52. minutu. Skoro na identičan način Subotičani su udvostručili prednost. Čečarić je izveo slobodan udarac, odbijenu loptu prihvatio je Marčić i postavio konačnih 2:0.

Spartak ŽK - Dinamo 2:0 (1:0)
Marčić 9' i 52'

Spartak ŽK: Perić, Dunđerski, Tekijaški, Ćalasan, Milošević, Jočić, Šimura, Marčić (Čou), Obradović (Denković), Čečarić, Đenić (Vukčević)

Dinamo: Đurić, Dimitrov, Durišić ( Lalatović), Nedeljković, Pavišić ( Fru), Stanković, M.Stevanović, N. Stevanović, Stojković (Dokić), Suraka, Vukajlović.

Zbog obaveza reprezentacije sledi prvenstvena pauza. Fudbaleri Spartaka sutra će otputovati na mini pripreme na Zlatibor gde će boraviti do 10. septembra.

Tabela nakon 7. odigranih kola (preostala su da se odigraju još dva meča da bi tabela bila kompletna) prikazuje Crvenu zvezdu sa maksimalnih 18 bodova i utakmicom manje, drugi je Radnički iz Niša sa 14, dok je Partizan treći sa trinaest bodova i takođe utakmicom manje. Spartak je posle pobede na startu novog šampionata zaredao pet mečeva bez pobede i u ovom poslednjem, pred pauzu zbog reprezentativnih obaveza, još jednom slavio.

Fudbal: Spartak golovima Marčića slavio protiv Dinama (2:0)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1269
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.