Komentara: 7
Pregleda: 3274

Fudbal: Spartak doveo Portugalca

23.08.2019. u 14:47h
Izvor: Subotica.com
Portugalac Andre Filipe Karneiro Leal pojačao je Spartak Ždrepčevu krv. Vezni igrač potpisao je trogodišnji ugovor sa subotičkim superligašem.
Fudbal: Spartak doveo Portugalca

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv  u svoje redove doveo je još jednog internacionalca. Portugalac Andre Filipe Karneiro Leal novo je pojačanje „golubova“, a u klub sa severa Bačke stiže iz Eštorila. Dvadesetčetvorogodišnji vezni igrač ugovor sa Spartakom potpisao je na tri  godine. Do sada je nastupao za Paredes, Rio Ave, Pakoš Fereira i Eštoril.

U zavisnosti od brzine uklapanja u sistem rada Vladimira Gaćinovića, dvadesetčetvorogodišnji Portugalac će biti u konkurenciji  već za meč u Nišu gde Spartak gostuje vicešampionu Radničkom.  Andre igra na poziciji „desetke“, ali može da odgovori i na levom krilu.

Fudbal: Spartak doveo Portugalca

Andre Filipe Karneiro Leal je već odradio i prvi trening sa novim timom. Vladimir Gaćinović šef struke Spartaka, njegovi saradnici i igrači su ga odlično prihvatili. Bez velikih problema Portugalac će se vrlo brzo uklopiti u jato plavih „golubova“ i doprineti ostvarenju ambicija subotičkog superligaša u ovoj sezoni.

Fudbal: Spartak doveo Portugalca

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3274
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.