Komentara: 3
Pregleda: 1728

Fudbal: Spartak doveo još dva igrača, Srećković produžio ugovor

17.07.2021. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
Posle Rakića, Bogdanovića i Jezdimirovića još dvojica novajlija su pristigla u Spartak. Srđan Šćepanović i Andrej Todoroski i zvanično su potpisali ugovore za jaču veznu liniju Subotičana.
Fudbal:  Spartak doveo još dva igrača, Srećković produžio ugovor

Šćepanović dolazi iz Javora, a sa Spartakom je potpisao saradnju na dve godine. Andrej Todoroski vezni i bočni napadač za plavo – bele iz  Subotice se vezao trogodišnji ugovorom.  Rođeni Makedonac, u pretghodnom periodu je igrao u Austriji.

Pored dvojice novajlija potpisa na ugovor sa Sparakom stavio je i Nikola Srećković.

Jedan od najboljih igrača u redovima „golubova“ produžio je saradnju do 2023. godine. Ofanzivni vezista svojim igrama i golovima dao je veliki doprinosu dobrim rezultatima Subotičana. Produžetak saradnje samo je potvrda koliko je njegova uloga značajna u timu.

Prvenstvo je počelo juče, gde su neki timovi već odigrali svoje utakmice, a Spartak će u nedelju od 18:55 dočekati Radnički iz Niša. Posle godinu i po dana pauze na tribine se vraća i poblika, ali sa pedest odsto kapaciteta stadiona.

Za prvi meč na Gradskom stadionu ulaz će biti besplatan. Svi ljubitelji fudbala moći će da dođu i podrže plavo – bele u pohodu na prve bodove u novoj sezoni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1728
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.