Komentara: 1
Pregleda: 1782

Fudbal: Spartak doveo golmana iz Španije

07.08.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak pojačava konkurenciju pred golom. Pored Dujmovića, Dubljanića i Vukanića u klub sa severa Bačke stiže i Filip Manojlović (25).
Fudbal: Spartak doveo golmana iz Španije

Bivši golman Crvene zvezde potpisao je ugovo na dve i po godine sa subotičkim superligašem. Manojlović je ponikao u Zvezdi, nosio je dres Sopota, Bežanije i OFK Bačke, a pre četiri godine klub iz Ljutice Bogdana prodao ga je u Hetafe. Iz španskog kluba poslat je na pozajmicu  u Grčku u Panionios, a potom u trećeligaša Sanse iz Francuske odakle i dolazi u Suboticu. Novog čuvara mreže i zvanično su predstavili u Spartaku.

- Ponikao sam u Crvenoj zvezdi, potom sam karijeru nastvaio u Španiji. Zadesio me je peh i malo teža povreda što me je  odvojilo od terena. Odlučio sam da se vratom u Superligu u Spartak uz želju da pomognem timu, a i oni meni da zajedno napredujemo – rekao je Manojlović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1782
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.