Komentara: 19
Pregleda: 5360

Fudbal: Spartak dočekuje Zvezdu u subotu, počela prodaja ulaznica

14.08.2019. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
Spartak će u subotu od 20 časova ugostiti šampiona Srbije, Crvenu zvezdu, koja je sinoć posle dramatičnog duela došla na korak od plasmana u Ligu šampiona. Prodaja ulaznica počinje danas od 12 časova.
Fudbal: Spartak dočekuje Zvezdu u subotu, počela prodaja ulaznica

Spartak Ždrepčeva krv u subotu, 17. avgusta, od 20 časova, na Gradskom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu. U prva četiri kola Spartak ima po dve pobede i poraza, dok crveno-beli dolaze u Suboticu posle velikog trijumfa u Kopenhagenu, koji im je doneo veliku priliku da i ove sezone zaigraju grupnu fazu Lige šampiona. Sa druge strane očekuje se da gosti dođu umorni, emotivno iscrpljeni, u mislima prema sledećem gostovanju u Evropi, što će svakako Spartak pokušati da iskoristi, nošen podrškom svojih navijača.

DELIMO ULAZNICE - U saradnji sa FK "Spartak" i JKP "Stadion" podelićemo 5 puta po dve ulaznice za zapadnu tribinu za meč protiv Crvene zvezde. Pratite nas u četvrtak  poslepodne kada ćemo (na sajtu i Fejsbuk stranici) objaviti kako možete do ulaznica.

Prodaja ulaznica je počela danas, a prodajna mesta su: SRC "Prozivka" (sreda, četvrtak i petak od 7-20 časova), Hala sportova (Upravna zgrada JKP "Stadion", sreda-petak od 7 do 15 časova). Cene ulaznica su, za odrasle osobe (14+) -  zapad 400, jug i istok 350, dok je sever 200 dinara. Za decu do 14 godina ulaz iznosi 100 dinara.

Kapije Gradskog stadiona u subotu otvaraju se od 18 časova, kada se na blagajnama nastavlja prodaja ulaznica. Jedna osoba može kupiti maksimalno četiri ulaznice i to uz lični dokument (lična karta ili pasoš).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 5360

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.