Komentara: 2
Pregleda: 2071

Fudbal: Spartak dočekuje Radnik u nedelju

09.03.2019. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Pobeda protiv Vojvodine došla je u najboljem trenutku za igrače Spartak Ždrepčeve krvi, koje sutra od 15 časova čeka meč protiv Radnika iz Surdulice, u okviru 26. kola Superlige Srbije. Biće to još jedan težak ispit za „golubove“, koji priželjkuju da osvoje sva tri boda.
Fudbal: Spartak dočekuje Radnik u nedelju

Spartak je trijumfovao u vojvođanskom derbiju na „Karađorđu“, a u nedelju ga čeka novi izazov i utakmica sa Radnikom iz Surdulice na Gradskom stadionu. Iako su osvojili tri boda u Novom Sadu, Subotičani su svesni da će pobeda iz prethodnog meča biti mnogo veća ukoliko ponove dobru igru i ostvare povoljan rezultat protiv Surduličana.

- Mnogo mi je drago kao treneru koji vodi ovakvu ekipu, što igrači pokazuju svoje emocije i koje su pokazali posle utakmice sa Vojvodinom. To govori koliko je i njima stalo do dobrog rezultata Spartaka. Ostali su prizemni posle osvojena tri boda, bez velike euforije, jer su svesni da ništa još nismo uradili. Tek smo krenuli praviti dobre stvari i na tome se nećemo zaustaviti . U goste nam sada dolazi ekipa koja ima ambicije da igra plejof. Znamo o kakvom timu se radi, jer smo zajedno bili na pripremama u Turskoj. Radnik je izuzetno ozbiljna, kvalitetna ekipa, predvođena najiskusnijim i najkvalitetnijim trenerom u Superligi, Milanovićem. Neće nam biti lako, ali mi na krilima pobede iz Novog Sada očekujemo da nastavimo trend dobrih igara. Pokazaćemo odlučnost, posvećenost i pokušati da materijalizujemo ova tri boda iz Novog Sada – jasan je Predrag Rogan, šef struke Spartaka.

Fudbal: Spartak dočekuje Radnik u nedelju

Na pitanje novinara da li će za sutrašnji duel sa Surduličanima biti promena u timu koji je izvojevao pobedu u Novom Sadu, Rogan kaže: - Prvo treba da vidimo situaciju u svlačionici i na treningu što se tiče igrača koji su izneli utakmicu u sredu protiv Vojvodine, ali ne samo tu već i prethodnu protiv Čukaričkog. Momci su se maksimalno istrošili u prethodna dva meča, dali i poslednji atom snage na terenu kako bi ostvarili povoljne rezultate. Videćemo šta će biti do sutra. Staro je pravilo da se ekipa koja pobeđuje ne menja, ali s obzirom na zgusnut raspored promene nisu isključene.

Miloš Ostojić, golman plavo – belih, bio je velika prepreka za Novosađane, koji su uspeli samo jednom da ga nadmudre, i svojim odbranama doprineo da njegov tim slavi, a pred sutračnji meč sa Radnikom poručuje:

Fudbal: Spartak dočekuje Radnik u nedelju

- Izuzetno mi je drago i velika mi je čast što smo pobedili Vojvodinu jer vidim kod mojih saigrača mnogo veću dozu samopouzdanja što će nam pomoći za nastavak prvenstva. Mislim da je ovo jedan dobar zamajac koji treba da potvrdimo protiv Surdulice i da zabeležimo prvu pobedu kod kuće. Ne volim mnogo da pričam jer je lepše na terenu da pokažemo šta možemo. Verujem da ćemo se na kraju radovati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2071

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.