Komentara: 2
Pregleda: 1984

Fudbal: Spartak dočekuje Metalac

08.08.2020. u 14:49h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartaka je novi izazov. „Golubovi“ dočekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca. Utakmica se igra u nedelju, 9. avgusta, sa početkom u 19 časova, a na snazi je i dalje mera zabrane prisustva publike.
Fudbal: Spartak dočekuje Metalac

Fudbaleri Spartaka u nedelju igraju utakmicu 3. kola Linglong Superlige Srbije, a u goste im dolazi Metalac iz Gornjeg Milanovca. Biće to treća u nizu utakmica protiv novajlije u ligi, ali to ne brine mnogo plavo – beli tim. Spremni su „golubovi“ da nastave pobednički niz i protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca osvoje bodove.  

- Žreb je hteo da već treću utakmicu za redom igramo protiv novoligaša. Posle Zlatibora i OFK Bačke čeka nas duel sa Metalcem. U oba susreta smo uspeli da ostvarimo trijumf, ali te dve pobede ne bi imale nikakvu vrednost ako ne poentiramo i u ovoj narednoj – kaže Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka. - Poštujemo ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca. Znamo da preferiraju igru na posedu lopte, ali mi gledamo sebe. Ulazimo s velikim motivom u punom sastavu uz maksimalno raspoloženje da zabeležimo novu pobedu, za radost simpatizera Spartaka. Pre svega to su naše obaveze i ambicije, a iskreno se nadam da ćemo se i posle ove utakmice slaviti.

Prvotimac subotičkog superligaša, Milan Marčić, veruje da će njegova ekipa doći do nova tri boda ukoliko ponovi dobre igre iz prethodnih utakmica.

- Očekuje nas teška utakmica protiv Metalca, ali mi znamo šta cu naši ciljevi.  Ako ponovimo partije iz prethodne dve utakmice siguran sam da  ćemo dopisati još tri boda na svom kontu  – uveren je Marčić. - Velika je žal što nećemo igrati pred našim navijačima, ali situacija je takva i mere moraju da se poštuju. Iako ne budu na tribinama mi znamo da podršku imamo od njih i zato ćemo se potruditi da ih obradujemo novom pobedom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1984
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.